fbpx

Icon Scrie un comentariu

bebelus smurd

Echipajul SMURD TIM nou-născuți a pornit, miercuri dimineață, într-o nouă misiune pentru a transfera un bebeluș de șapte săptămâni la cea mai mare clinică de chirurgie cardiacă din Europa, din localitatea Bad Oeynhausen, Germania.


În prealabil a fost obținut acordul scris din partea clinicii din Germania pentru a primi cazul acolo, a fost realizat pașaportul pentru bebeluș în regim de urgență (un fotograf al serviciului pașapoarte s-a deplasat la spital) și s-a obținut formularul S2 din partea Casei Județene de Asigurări de Sănătate Cluj.


Bebelușul și mama vor ajunge pe mâinile medicilor din Germania, unde se vor putea realiza intervențiile necesare pentru a salva viața bebelușului. Ne bucură enorm această șansă primită de bebeluș și de părinții săi, care poate nu ar fi fost posibilă fără implicarea și inițiativa unor oameni simpli care le-au sărit în ajutor. Le dorim putere pentru a lupta în continuare și ne dorim să revedem familia întoarsă cu bine acasă acasă!”, au transmis oficialii Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Cluj.


Băiețelul a stat o perioadă internat la Cluj și a fost accept pentru tratament la Centrul pentru Malformații Cardiace din Badoeynhausen, Germania.

WhatsApp Image 2020 04 18 at 15.32.20

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Jcm Avatar
Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator