fbpx

Icon 1 Comentariu

campia chețani

Noi imagini de pe lotul Câmpia Turzii-Chețani, parte din Autostrada (A3) Transilvania, au fost publicate de reprezentanţii Asociaţiei Pro Infrastructura (API).

 

Potrivit asociației, șansele de inaugurare a lotului respectiv de autostradă sunt undeva în anul 2021. API invocă în sprijinul acestei ipoteze problemele financiare ale constructorului plus costurile suplimentare generate de studiul de fezabilitate.

"Miercuri, 8 mai 2019, am filmat din dronă lotul Câmpia Turzii-Chețani, parte din Autostrada A3, construit de cei de la Straco. Într-adevăr, vremea nu a fost prielnică în ultimele săptămâni, dar chiar și așa mobilizarea antreprenorului este în continuare deficitară. Lucrările avansează într-un ritm foarte lent, existând tot mai multe șanse ca inaugurarea segmentului de 15,7 km să fie împinsă în 2021. Stadiul fizic a ajuns la aproximativ 23%. Problemele financiare ale constructorului adăugate la incapacitatea CNAIR de a-și asuma costurile suplimentare generate de studiul de fezabilitate precar reprezintă "rețeta perfectă" pentru un nou șantier interminabil, derulat cu frâna de mână trasă", transmit reprezentanţii API

WhatsApp Image 2020 04 18 at 15.32.20

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.
 • Acest comentariu este nepublicat.
  Borsan ioan daniel · 16:37 15.05.2019
  Of..of..
  A trecut în ultimele zile de 2 ..3 ori prin zonă..
  Concluzia..
  Sîmbata duminica nu lucrează..
  A plouat puțin nu lucrează..
  Azi nu a plouat nimeni pe santier..asa ca sa nu ne mire că Autostrada pîna la Oradea se va termina mai repede decit Chetani--Cîmpia turzii..!!
Jcm Avatar
Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator