fbpx

Icon Scrie un comentariu

dedeman turda

Un fost angajat al Dedeman Turda a dat societatea în judecată, acuzând că i s-ar fi scăzut salariul pentru abateri necomunicate, în timp ce salariile altor colegi au crescut. Din cauza șicanelor, el acuză că a fost dat afară nejustificat și în prezent este internat în spital, fiind bolnav, din cauza problemelor.

Avocata reclamantului a spus că fostul angajat al Dedeman Turda a fost forțat să semneze o hârtie prin care recunotea să a săvârșit o abatere, iar în acel moment a sunat la 112, un echipaj de poliție deplasându-se la sediul societății. Din acest motiv, avocata fostului angajat a solicitat să se facă o adresă către Poliția Turda, pentru a se comunica procesul-verbal întocmit în acea zi.

Totodată, au fost propuși ca martori 3 lucrători comerciali, care ar fi asistat la incidentul din 19 septembrie 2018, când directorul ajutat de 4 angajați, a încercat să-l forțeze pe reclamant să semneze acel document, precizează siteul Clujust.ro.

Judecătorul a solicitat societății să comunice salariul reclamantului, reținerile salariale, dar și cuantumul salariilor altor colegi de-ai săi, care ocupau aceeași funcție, fără a se da nume. A fost admis și interogatoriul societății Dedeman.

Următorul termen în acest dosar a fost dat în luna iunie.

UPDATE:

”La Dedeman mai este un angajat care încă mai lucrează acolo, mai exact la Recepție, care a dat Dedeman-ul în judecată că i-au tăiat prima (bonusul) că și-a luat concediu medical”, ne-a precizat o sursă din cadrul societății.

viamso feb2019

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Jcm Avatar
Spune ceva aici...
Renunță
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator