fbpx

Icon 1 Comentariu

aeroport cluj

Întrunit astăzi, 13 mai 2019, în condițiile legii, Consiliul de Administrație al Aeroportului Cluj a fost împiedicat să își desfășoare activitatea din cauza multiplelor breșe de securitate în incinta aeroportului.

 

Reprezentanții Sindicatului aeroportului au blocat ședința Consiliului de Administrație, membrii Consiliului fiind intimidați încă de la sosirea la sediul Regiei. Vociferările și comportamentul sindicaliștilor au degenerat până la momentul la care a fost solicitată intervenția forțelor de ordine, pentru protecția integrității fizice a membrilor Consiliului de Administratie. Aceste acțiuni inadmisibile s-au desfășurat cu aprobarea tacită a Directorului General al Aeroportului, care a refuzat propunerea membrilor Consiliului de a continua ședința în liniște, într-o altă locație.

Acum câteva zile, chiar reprezentanții Sindicatului aeroportului protestau în stradă pentru faptul că bugetul de venituri și cheltuieli al Aeroportului nu este aprobat. Sunt aceiași care astăzi au sabotat, cu bună știință, tocmai ședința în care aspecte legate de buget trebuiau să fie clarificate.

În ultimul an, în spațiul public, Sindicatul a fost folosit drept scut pentru conducerea Aeroportului, au fost lansate dezinformări grosolane cu complicitatea unei părți a presei, calomnii, intimidări directe. Însăși blocarea activității aeroportului a fost și este folosită ca formă de presiune și șantaj iar angajații Consiliului Județean Cluj au fost și sunt târâți în zeci de procese penale calomnioase.

ACUM A VENIT RÂNDUL MEMBRILOR CONSILIULUI DE ADMINISTRATIE SĂ FIE LINȘAȚI ȘI SĂ SE TEAMĂ PENTRU INTEGRITATEA LOR CORPORALĂ.

Aceasta este încă o dovadă a faptului că interesele conducerii executive a Aeroportului nu au nicio legătură cu dezvoltarea Regiei, cu zborurile sau cu investițiile viitoare. Singurul interes urmărit, cu obstinație, este acela de a rămâne la conducerea Regiei cu orice preț, inclusiv prin periclitarea siguranței aeroportuare, a pasagerilor și a funcționării economice a aeroportului.

MEMBRII CONSILIULUI DE ADMINISTRAȚIE AL AEROPORTULUI INTERNAȚIONAL „AVRAM IANCU” CLUJ SOLICITĂ PUBLIC ÎNCETAREA ACESTUI CONFLICT DE NATURĂ A AFECTA ÎNSĂȘI FUNCȚIONAREA AEROPORTULUI.

Membrii Consiliului,

Av. Diana RĂDULESCU,

Comandor în rezervă Daniel PERSU,

Valentin GRIGORIU,

13 mai 2019

WhatsApp Image 2020 04 18 at 15.32.20

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.
 • Acest comentariu este nepublicat.
  iustin · 17:47 13.05.2019
  Angajat al aeroportului, avem filmulete cu protestul, va rog nu mai dezinformati populatia! Am cerut sa fim primiti si noi la discutii la prima sedinta, de data asta am cerut-o strigand si ei in loc sa ne primeasca cu demnitate de oameni cinstiti au chemat fortele de ordine, avem filmari, chiar si cand au iesit, putem dovedi ca nimeni nu i-a atacat si nici nu a avut nici o intentie! Te intreb pe tine cititorule: atunci cand tu vei spune copilului tau ca ai avut in Cluj un Aeroport care a evoluat foarte frumos si ai stat cu mainile in san atunci cand Tise a vrut sa faca demersuri sa il inchida, vei fi mandru si vei dovedi ca ai stat cu coloana dreapta?

  Noi vrem dreptate, iar daca sunteti Clujeni cu adevarat dorim sa avem ce sa le lasam copiilor nostri - un aeroport regional cu zboruri continentale, si asta nu inainte de a o face Debrecen-ul care au si autostrada la poarta!

  Cautati ca Tise a promis chiar pista de 3500metri, basme sa va castige votul, pe langa multe altele!

  Vreau sa vad si acest ziar pentru cine (ce partid) lucreaza si daca imi va posta acest coment?!?
Jcm Avatar
Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator