fbpx

Icon Scrie un comentariu

apah

Asociatia Pacientilor cu Afectiuni Hepatice din Romania filiala  Cluj a desfasurat in data de 10-11  mai 2019 cea de-a VIII –a editie a Conferintei Regionale HepatoPac, la Hotel Belvedere, Cluj Napoca, avandu-i coordonatori pe dl.jur. Stelian Ioan Marginean, presedinte al asociatiei, pe dl.prof.dr. Andreica Vasile, coordonator medical si pe d-na Cerasela Libeg, psiholog si membru de onoare al asociatiei.

 

Au luat parte peste 70 de  persoane, majoritatea  pacienti cu afectiuni hepatice dar nu numai precum si specialisti  de marca care le-au vorbit participantilor despre teme de actualitate care intereseaza publicul larg .

In fiecare an se incearca abordarea unor teme noi astfel incat participantii sa dobandeasca un bagaj variat de informatii care sa aduca un plus valoare in ceea ce priveste calitatea vietii lor, a familiei dar si a comunitatii din care fac parte.

Abordarea tematici medicale a avut loc in prima zi a conferintei, cea de-a doua zi fiind dedicata imbunatatirii activitatilor desfasurate de catre voluntarii asociatiei. Astfel acestia au participat la o sedinta de lucru care a avut ca scop o mai buna colaborare in cadrul echipei dar si dobandirea de informatii in ceea ce priveste rolul important pe care acestia il joaca in cadrul unui ONG .

Dintre toate tipurile de educatie non-formala, voluntariatul reprezinta cea mai complexa modalitate de a invata, de a te dezvolta si de a impartasii cele invatate.

Multumim sponsorilor: ABBVIE, BIOPREDICTIVE si partenerilor Laboratoarele Bioclinica si Cluj AM.

 

 

Catalina Marginean

WhatsApp Image 2020 04 18 at 15.32.20

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Jcm Avatar
Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator