fbpx

Icon 1 Comentariu

marochinarie muzeu

Magazinul de suveniruri al muzeul de istorie din Turda are o ofertă din ce în ce mai diversificată.

 

Administratorii muzeului spune că în cadrul unei vizite la muzeu puteți descoperi colecția Lagado inspirata de surprinzătoarele exponate și înnobilată de replici ale obiectelor antice din colecția Muzeului, turnate în cupru.

Colecția cuprinde poșete și genți, centuri, mici obiecte de marochinărie și suveniruri, produse exclusiv din materiale naturale, piele și pânză. Fiecare obiect este confecționat individual, manual și este un unicat.

Acum un an, de Noaptea Muzeelor am inaugurat magazinul de suveniruri. Am ales cu grija exponatele care s-au transformat în podoabe sau accesorii pentru articole de marochinărie rafinate și de bun gust! Alături de produsele speciale ale altor creatori locali ne puteți găsi în magazinul de suveniruri al Muzeului de Istorie Turda, care va așteaptă să-l vizitați!” anunță oficialii instituției.

În același context reamintim că sâmbăta viitoare pe data de 18 Mai are loc tradiționalul eveniment „Noaptea Muzeelor” ocazie cu care porțile muzeului turdean sunt deschise în mod gratuit vizitatorilor.

Milioane de europeni sărbătoresc cultura ieșind pe străzi în aceeași noapte, însoțiți de prieteni și familii. La Cluj, peste 35.000 de persoane au luat parte la eveniment anul trecut.

WhatsApp Image 2020 04 18 at 15.32.20

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.
  • Acest comentariu este nepublicat.
    Adina · 06:10 11.05.2019
    Pentru cine are ochi sa vada , sub obiectul rotund cuprat este o cruce intoarsa din piele! Ce discret se arata ce subliniaza aceasta lucrare!
Jcm Avatar
Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator