fbpx

Icon 1 Comentariu

alunecare autostrada

Tronsonul Gilău - Nădăşelu de pe Autostrada Transilvania are probleme, la doar câteva luni după ce a fost deschis oficial. De ceva timp, pe mai multe porțiuni, stratul de taluz a luat-o la vale oprindu-se aproape de partea carosabilă.

Astăzi circulația în zonă a fost restricționată informează Inspectoratul General al Poliției Române.

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că pe Autostrada A3 Turda - Borş, la kilometrul 57+500, pe sensul de mers către Turda, s-a produs o alunecare a pământului de pe versant pe o distanţă de aproximativ 10 metri. La faţa locului se desfășoară lucrări pentru degajarea drumului afectat de pământ.

„Circulația rutieră se desfășoară doar pe banda 2, banda pentru vehicule lente și banda 1 fiind restricționate temporar. Zona este semnalizată corespunzător” transmite IGPR.

Reamintim că tronsonul Gilău-Nădășelu de aproape 10 kilometri a durat aproape 3 ani și a costat peste 250 de milioane de lei.

Probleme similare sunt și pe un tronson din autostrada Sebeș-Turda. 

Citește și:  

Pământul o ia la vale pe autostrada Sebeș-Turda

WhatsApp Image 2020 04 18 at 15.32.20

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.
  • Acest comentariu este nepublicat.
    Vizitator · 23:10 06.05.2019
    Stire falsa sau proasta informare in mod intentionat? Si totul incepe cu titlul: ...intre Turda si Gilau... KM 57 nu este intre Turda si Gilau ci intre Gilau si Nadasel
    Copy / Paste nu e tot timpul bun, verificati macar ce publicati.
Jcm Avatar
Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator