m install
petlinii
nello construct

Prognoza meteo pentru următoarele două săptămâni (29 aprilie – 12 mai)

floris

Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a emis prognoza meteo pentru următoarele două săptămâni (29 aprilie – 12 mai).

 

Astfel, în zona Transilvaniei, „în primele trei zile de prognoză, vremea se va răci astfel încât, pe 1 mai, media temperaturilor maxime va coborî la 13 grade, apoi procesul de încălzire va determina, pe datele de 3 și 4 mai, temperaturi maxime, în medie, de 18 grade. Va urma o nouă răcire în zilele de 5 și 6 mai, când media maximelor prognozată va fi în jur de 11 grade. Ulterior, până la sfârșitul celei de-a doua săptămâni, maximele termice vor reveni treptat la medii ale maximelor termice apropiate de cele climatologic specifice acestei regiuni, în jurul a 20 de grade. Temperaturile minime, în prima săptămână vor avea mici variații în jurul mediei de 5 grade, apoi vor urma 3 nopți mai reci, când media lor se va situa în jurul a 2 grade, iar după data de 8 mai, tendința minimelor termice va fi de creștere treptată, spre medii de 5 grade. Vor fi intervale de timp în care va ploua, pe arii mai extinse și mai însemnat cantitativ, cel mai probabil pe 30 aprilie, dar posibil și pe 5 și 6 mai. În celelalte zile vor fi ploi de scurtă durată, în general pe spații mici, cu probabilitate mai ridicată de apariție după-amiaza și seara.” informează ANM.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
ubitech
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 74 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Ultimele articole: