fbpx

Icon Scrie un comentariu

drogat jaf

Tânărul de 28 de ani, din Câmpia Turzii, care împreună cu încă o persoană au jefuit o sală de jocuri din Cluj-Napoca, în noaptea de 16/17 aprilie 2019, a declarat în fața instanței că se droghează frecvent, fiind consumator de etnobotanice, iar din acest motiv nu știe exact ce a făcut.

 

El a declarat în fața instanței, în momentul în care se discuta arestarea lor preventivă, că este confuz și nu știe exact ce a făcut.

El are antecedente penale care atrag starea de recidivă, fiind eliberat condiționat în data de 14 august 2018 din executarea unei pedepse cu închisoarea, având un rest rămas de executat de 370 de zile, conform Clujust.ro.

Conform spuselor colegului său de jaf, tânărul din Câmpia Turzii mergea frecvent la Cluj, unde cei doi închiriau o cameră de hotel pentru a se putea droga în voie.

”La data de 18 aprilie a.c., în urma verificărilor şi cercetărilor efectuate, poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale Cluj au identificat şi depistat doi bărbaţi bănuiţi de comiterea unei tâlhării. Aceştia au fost conduşi la sediul unităţii de poliţie pentru audieri, urmând a fi reţinuţi pentru 24 de ore. 

Conform probatoriului administrat, la data de 17 aprilie a.c., în jurul orei 04:30, cei doi bărbaţi ar fi pătruns într-o sală de jocuri din cartierul Mărăşti, din Cluj-Napoca, de unde, prin ameninţarea casierei, ar fi reuşit să sustragă 7.000 de lei. 

La data comiterii faptei, cei doi aveau feţele acoperite şi ar fi folosit un cuţit şi un pistol în scopul ameninţării. 

În urma primirii apelului care anunţa fapta, poliţiştii clujeni s-au mobilizat rapid şi au demarat de îndată investigaţii, reuşind să-i identifice şi să-i depisteze pe cei doi în cursul zilei de azi, pe raza municipiului Cluj-Napoca. 

Astfel, în jurul orei  16:45, cei doi bărbaţi, de 28 şi 38 de ani, din Câmpia Turzii şi Cluj-Napoca, au fost depistaţi în incinta unei săli de jocuri din centrul municipiului Cluj-Napoca. 

Aceştia au fost imobilizaţi de către poliţiştii de investigaţii criminale şi luptătorii Serviciului pentru Acţiuni Speciale, fiind conduşi la sediul unităţii de poliţie. 

Asupra unuia dintre aceştia a fost găsit un cuţit.”, a precizat IPJ Cluj.

Tânăr din Câmpia Turzii, prins cu mascații, după ce a jefuit o sală de jocuri din Cluj! (VIDEO)

WhatsApp Image 2020 04 18 at 15.32.20

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Jcm Avatar
Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator