fbpx

Scrie un comentariu

inaugurare targ

În această dimineață pe zona pietonală din centrul Turzii a debutat Târgul de Paște. Activități de animație, produse tradiționale, pricesne și multe surprize, toate sunt menite să ne introducă în atmosfera sărbătorilor pascale.

Meșterii populari vă întâmpină la tarabe cu obiecte de ceramică, artă plastică, icoane, costume populare, produse hand-made specifice sărbătorilor pascale, flori, turtă dulce și nu numai.

Copiii au susținut un spectacol de pricesne și muzică de primăvară, nu au lipsit nici atelierele de creație unde cei mici și-au etalat talentul în arta plastică, la final Iepurașul de Paște a dăruit fiecăruia ouă de ciocolată pregătite de administrația locală drept răsplată pentru efortul depus.

Ziua nu se încheie aici, mai urmează două activități, prima de la 17,30 la Galeria de Artă din Turda, mai exact un vernisaj intitulat „Icoana contemporană – Iconari mureșeni în spațiul transilvan”, iar de la ora 19 la Biserica Învierea Domnului din Micro 3 se va desfășura un concert de pricesne.

viamso feb2019

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Renunță
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator