fbpx

Icon 1 Comentariu

sens penny

În urmă cu două săptămâni au demarat lucrările de modernizare a sensului giratoriu din zona Penny Market, Turda Nouă.

Reprezentanții Primăriei au anunțat atunci că lucrările vor dura aproximativ o lună, în funcție și de condițiile meteorologice.

Înregistrăm progrese în reabilitarea sensului giratoriu din proximitatea magazinului Penny Market (str. Andrei Mureşanu)”, informează municipalitatea turdeană.

Lucrările vizează redimensionarea sensului giratoriu pentru a putea fi tranzitat cât mai fluid, optimizarea accesului dinspre strada Ecaterina Teodoroiu și asfaltarea unei părți carosabile din strada Andrei Mureșanu.

Va fi reabilitată suprafața carosabilă și trotuarele, iar trecerile pentru pietoni vor fi modernizate și adaptate pentru a putea fi folosite și de persoanele cu dizabilități.

Lucrarea este plătită de cei de la Penny, nu de la bugetul local!

”În momentul construirii supermarketului, proiectarea sensului giratoriu a fost realizată după un proiect elaborat de o firmă specializată, privată. Proiectul a fost unul corect, dar firma care l-a executat a realizat o lucrare neconformă. Eroarea a fost identificată imediat de specialiștii din administrația publică și a fost comunicată reprezentanților Penny Market. Compania și-a asumat eroarea de construcție și și-a luat angajamanetul ca în momentul în care condițiile atmosferice vor permite, va remedia situația. În concluzie, atât prima dată, cât și în momentul de față, finanțarea lucrărilor este asigurată integral de compania Penny Market, iar Domeniul Public este doar executant”, au precizat reprezentanții administrației locale.

viamso feb2019

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.
  • Acest comentariu este nepublicat.
    marcel20 · 20:03 23.04.2019
    Ne mișcam și noi mai cu talent Dorele.La un amărat de sens giratoriu le trebuie o luna de lucru.
    Să îi mai trimită la școala la perfecționare pe angajați de la Domeniul Public Turda că sunt vai și amar de ei,meserie brațara de aur. B0405
Jcm Avatar
Spune ceva aici...
Renunță
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator