fbpx

Scrie un comentariu

arest

Trei bărbați au fost bătuți, sâmbătă 13 aprilie, în localitatea Rediu (comuna Aiton), de către un tractorist din sat și fratele său, după ce respectivului i s-a părut că nu are loc destul pentru tractorul său din pricina mașinilor acestora, parcate la marginea drumului. Ba, mai mult, acesta ar fi vrut să treacă peste mașini cu utilajul, ca să le arate că el este cel care face legea în sat. 

După incident, victimele s-au prezentat la I.M.L.Cluj, și-au scos certificate medico-legale și apoi au făcut plângere pe numele celor doi frați pentru infrcțiunea de lovire sau alte violențe relatează Gazeta de Cluj.

”Ionel și Sorin, în vârstă de 35, respectiv 49 de ani locuiesc și muncesc la Cluj-Napoca, dar se trag din locul respectiv, Rediu. Iar în weekend-ul trecut aceștia au organizat un chef în casa bunicii lui Ionel, situată pe drumul principal din comună, însă la o distanță de câteva sute de metri de prima casă din sat. Pe acolo – povestesc cei doi, serios “marcați” la gură și în zona ochilor – a considerat necesar să treacă Flaviu, un tractorist viguros din sat, om de circa 40 de ani, călare pe utilajul din dotare”, relatează sursa menționată.

Ionel a povestit cum s-a desfășurat incidentul.

„Flaviu tot striga că nu poate trece cu tractorul de mașinile noastre, deși era limpede că acest lucru e perfect posibil, avea loc destul – dar sunt sigur acum că dorea scandal. Așa că, ieșiți afară cu toții, am dat să-i facem voia și să ne parcăm și mai spre gard mașinile. Între timp însă a apărut și fratele lui, chemat de acesta repede de tot, semn că pregătise minuțios această acțiune împotriva noastră. Și, împreună, s-au pus pe noi, cele patru persoane aflate acolo – lăsându-ne însă urme vizibile doar la trei dintre noi. Eu am fost primul lovit, cu pumnii, de către tractorist, soția unui invitat a fost împinsă de la spate și a căzut, Sorin a încasat un pumn în ochi de la frate și un alt verișor a fost lovit cu piciorul. După ce-au plecat cei doi, ne-am urcat în mașina unuia dintre noi și ne-am deplasat la U.P.U. Cluj-Napoca, unde eu am fost cusut cu câteva copcii la gură și lui Sorin i-au îngrijit ochiul tumefiat.

Ceilalți, având diferite contuzii, n-au avut nevoie de îngrijiri medicale. Momentan suntem aici, la I.M.L.Cluj doar noi doi – însă mai trebuie să se prezinte și verișorul… O va face abia mâine fiindcă azi a avut ceva urgent de făcut, însă nici el nu vrea să lase problema în suspensie” relatează una din victime, care după ce s-a interesat de la vecini a aflat că agresorul lor este un ins certăreț și violent, care a bătut pe multă lume din sat – și de aceea a făcut plângere, el și ceilalți, la poliție, chiar în ziua aceea.

Punctul de vedere al I.P.J.Cluj

„La Secția 9 Poliție Rurală Turda este înregistrat un dosar penal privind infracțiunea de lovire sau alte violențe. Se continuă cercetările pentru stabilirea împrejurărilor exacte în care s-a produs incidentul și luarea măsurilor legale care se impun”, a declarat, pentru Gazeta de Cluj, Biroul de presă al I.P.J.Cluj.

Arhivă/foto

viamso feb2019

banner caribic 012019

Explore GoGetFunding & their blog
Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator