fbpx
Scrie un comentariu

cenușă catedrala

În timp ce unii se întrec în donații pentru refacerea catedralei Notre Dame afectată de un puternic incendiu, alții văd deja în toată nenorocirea o oportunitate de afaceri!

 

Pe anumite site-uri comerciale au apărut anunțuri postate de clujenii care doresc să facă „un ban cinstit” din vânzarea cenușii rezultate de pe urma incendiului care a mistuit o parte din celebrul edificiu.

Practic, la trei zile de la incendiul devastator de la Catedrala Notre-Dame din Paris, care a atras atenţia lumii întregi, pe OLX au apărut anunţuri de vânzare a cenuşii rămase în urmă.

„Astfel de anunțuri au fost publicate de persoane din Bistrița-Năsăud, București și Cluj, la prețuri cuprinse între 400 și 1.650 de lei. Unele au fost însă dezactivate la scurt timp de la publicare” informează Gazeta de Cluj.

Între timp, Guvernul Franţei a discutat despre reconstrucţia Catedralei Notre-Dame din Paris, devastată luni seara de un incendiu care a stupefiat o lume întreagă. Un val de donaţii se adună pentru refacerea acestui simbol parizian şi european, iar preşedintele Emmanuel Macron vrea ca lucrările să dureze mult mai puţin decât preconizează specialiştii.

Potrivit unei evaluări preliminare a specialiştilor, reconstrucţia ar putea depăşi un miliard de euro şi ar putea dura poate 10-20 de ani.

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator