fbpx

Icon 3 Comentarii

minor gunoi

În data de 9 aprilie un minor din Câmpia Turzii a fost filmat în timp ce distrugea două coșuri de gunoi din Parcul Municipal.

 

Conform reprezentanților Primăriei din Câmpia Turzii acesta a fost identificat, iar părintele său a fost amendat contravențional, după ce minorul și-a recunoscut fapta.

„Poliția Locală a Municipiului Câmpia Turzii ia măsuri ferme împotriva comportamentelor deviante

Adolescența vine împreună cu teribilismul, dorința de acceptare din partea grupului de prieteni și, în cel mai rău caz, cu fapte antisociale.

Aceasta a fost și situația unui minor din municipiul nostru care, în data de 9 aprilie 2019, a vandalizat două coșuri de gunoi situate în Parcul Municipal, lângă pista destinată bicicletelor.

Fapta sa a fost imortalizată prin intermediul unei filmări, care a ajuns în posesia Poliției Locale a Municipiului Câmpia Turzii, astfel că agenții au utilizat documentul video pentru identificarea minorului în cauză.

Acesta a fost invitat la sediul Poliției Locale, împreună cu unul dintre părinți și, pus în fața filmării, și-a recunoscut fapta.

Având în vedere că este minor, părintele său a fost sancționat contravențional, pentru nesupravegherea lui, în conformitate prevederile art. 2, punctul 33 din Legea 61/1991 r. Ca măsură complementară a fost dispusă achitarea bunului deteriorat.

Dacă filmați, fotografiați sau dețineți materiale reprezentând un comportament care contravine legilor în vigoare sau unui comportament civic, echilibrat, vă rugăm să vă adresați Poliției Locale a Municipiului Câmpia Turzii, sau la telefon: 0264 991.

Doar împreună, prin intermediul spiritului civic, putem combate comportamentul necivilizat, fără bun simț și stânjenitor al unora.

Direcția Relații cu Comunitatea” au transmis reprezentanții Primăriei Câmpia Turzii.

sursă foto: captură video

WhatsApp Image 2020 04 18 at 15.32.20

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.
Jcm Avatar
Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator