fbpx
Icon Scrie un comentariu

batut Savadisla

Un tânăr din satul Vlaha, comuna Săvădisla a încasat bătaia vieții lui de la un agent de pază. Totul s-a petrecut la un bal din localitate.

 

Zsolt este un tânăr șofer, domiciliat în localitatea clujeană Vlaha, comuna Săvădisla, fiind însoțit la I.M.L. Cluj de un unchi care-l ajută să îndeplinească formalitățile necesare consultului. Își masează, în răstimpuri, pometele, semn că are dureri intense în locul respectiv. Mărturisește că în weekend-ul trecut a fost bătut, fără vreun motiv,  în Căminul Cultural Săvădisla, la spartul balului, după ce la rândul său participase la botezul nepotului desfășurat într-un local vecin, relatează Gazeta de Cluj.

Se pare că prezența sa la balul de strângere de fonduri pentru sărbătoarea „Fiii satului” l-a deranjat pe un tânăr, de profesie agent de pază, care l-a transformat într-un sac de box!

La un moment dat a venit la mine băiatul ăsta, care din câte am înțeles e agent de pază la o firmă, dar cred că aici era în calitate de localnic, pentru că  știu că are locuința și familia într-un sat vecin. La plecare, m-a așteptat afară din cămin și m-a luat în primire, întrebându-mă ce-am căutat aici. Eu i-am spus că nu mă poate nimeni împiedica să umblu liber prin sat iar acesta, drept răspuns, mi-a ars rapid un pumn. Am căzut la pământ, ca fulgerat – și n-am mai știut nimic de mine câteva minute. Apoi, după ce m-am ridicat cumva, am plecat de acolo și ajuns acasă am constatat că pe lângă umflătura de la pomete individul îmi scosese și o măsea, dintr-un pumn”! Mărturisește apoi că nu s-a prezentat deocamdată la medic, preferând să suporte durerile, însă a venit într-un suflet la I.M.L. Cluj, așa cum m-au sfătuit polițiștii din sat” mai spune victima agresiunii.

De la IML a primit 7-8 zile de îngrijiri medicale,  fiind îndrumat să-și facă un consult amănunțit și la o clinică specializată.

Punctul de vedere al I.P.J.Cluj

În cauză a fost deschis dosar penal, sub aspectul comiterii infracțiunii de lovire sau alte violențe. E vorba de un conflict spontat, izbucnit între cei doi. Se fac cercetări în vederea clarificării tuturor aspectelor care au dus la comiterea faptei”, a declarat, pentru Gazeta de Cluj, Traian Morar, purtător de cuvânt al I.P.J.Cluj.

Foto/Gazeta de Cluj

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Jcm Avatar
Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator