fbpx

1 Comentariu

politia rurala

În perioada 13.04 – 14.04 a.c. poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Câmpia Turzii în colaborare cu poliţiştii Secţiei 4 Poliţie Rurală Câmpia Turzii au organizat şi desfăşurat acţiuni de prevenire a accidentelor rutiere pe raza de competenţă teritorială, dar şi de impunere a respectării legislaţiei rutiere.

 

Acţiunile au fost desfăşurate pe  D.N. 15 E60 pe raza localităţilor Câmpia Turzii şi Luna dar şi pe D.J. de pe raza de competenţă.

În cadrul activităţilor desfăşurate au fost legitimate 107 persoane şi au fost controlate 85 de vehicule. Abaterile de la legislaţia rutieră au impus aplicarea a 47 de sancţiuni contravenţionale, 35 dintre acestea pentru încălcarea regimului legal de viteză . A fost reţinut în vederea suspendării dreptului de a conduce pentru o perioadă determinată 1 permis de conducere, fiind retrase şi 2 certificate de înmatriculare.

viamso feb2019

banner caribic 012019

Explore GoGetFunding & their blog
Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.
  • Acest comentariu este nepublicat.
    pensionarul · 12:54 15.04.2019
    De ce politia locala (ce depaseste cat de curand numarul de locuitori din "ghiris" la cate angajari fac) nu patruleaza sambata si duminica sa opreasca "baietii de bani gata" ce tureaza masinile in orasul Campia Turzii?! In Campia Turzii pentru cine nu stie sambata si duminca strazile sunt transformate in curse pentru masini....In aceste zile politia locala nu exista....!
Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator