fbpx

pmp 1300x300

2 Comentarii

turda inoata 2

Rezultatele primei editii a Maratonului de înot Rotary Turda, împreună cu partenerii noștri Salina Turda, Primăria  Turda, Rotaract Turda și Club Delfinii Turda:

 

Au fost inscrisi in competitie 145 de participanti, impartiti in 14 echipe. 

Clasament:

 1. Pufuleții (Aqua 01 Cluj) - 374 bazine inotate; Locul 1 
 2. Delfinii Turda - 352 bazine inotate; Locul 2
 3. Casa Ema Bistrița - 302 bazine inotate; Locul 3
 4. Baza 71 Aeriana - 256 bazine inotate;
 5. Salina Turda - 234 bazine inotate;
 6. Baia Mare si Turda - 230 bazine inotate;
 7. Delfinii Turda 3 - 210 bazine inotate;
 8. Musashi - 204 bazine inotate;
 9. Delfinii Turda 2 - 184 bazine inotate; 
 10. Delfinii Turda 1 - 182 bazine inotate;
 11. Sports Culture Cluj - 174 bazine inotate;
 12. Rotary Turda - 166 bazine inotate;
 13. Delfinașii - 166 bazine inotate;
 14. Șontorogii - 148 bazine inotate;

Au mai fost premiati:

- cea mai tanara inotatoare - Mera Madalina Delfinii Turda

- a II-a cea mai tanara inotatoare - Șoanca Mara - Sport Culture Cluj

- a III-a cea mai tanara inotatoare - Pop Matilda - Sport Culture Cluj

- cel mai tanar inotator - Onea Marco - Delfinii Turda

- cea mai varstnica inotatoare - Gorcea Carmen Dalia - Turda

- cel mai varstnic participant - Oprișa Emil Zaharia - Turda

”As dori sa va infomez ca premiile in bani oferite de Clubul Rotary pentru locurile 1, 2, 3, in valoare totala de 2400 lei, au fost donate de echipele castigatoare tot pentru Sorin Andrei Tehei. Suma totala stransa in urma evenimentului este de 12.385 lei, care va fi un sprijin finaciar pentru tratamente de recuperare, proceduri medicale pentru a-l ajuta pe Sorin Andrei sa aiba o viata mai buna.

Cuvintele noastre de multumire sunt prea putine pentru ce au facut acesti oameni deosebiti pentru Sorin Andrei incepand de la concurentii care au inotat sute de bazine si celor care au donat toti acesti bani, personalului de la Salina  Turda, personalului de la Bazinul Diactic pentru amabilitate si implicare in desfasurarea fara incidente si cu zambetul pe buze pe tot parcusul zilei si nu in ultimul rand Clubului Delfinii Turda pentru indrumarea si organizarea primei editi "Maratonul de inot Rotary Turda editia I".

Rotary Turda va multumeste tuturor celor implicati si in special comunitatii turdene pentru deschiderea spre astfel de evenimente caritabile”, a transmis Călin Andruș.

Sorin, copilul pentru sprijinul căruia s-a oprganizat acest maraton de înot, are 4 ani și suferă de Diplegie Spastica Little (reprezintă o infirmitate motorie cerebrală ce apare din primele luni ale vieții, de cele mai multe ori la copiii prematuri sau victime ale unei nașteri dificile care a antrenat o insuficienta a oxigenării creierului. Copilul atins de sindromul lui Little are, în general, o dezvoltare intelectuala normală. Dar el prezintă o redoare extrem de marcată a membrelor inferioare și uneori, a membrelor superioare. Tratamentul constă în urmarirea copilului de către o echipă pluridisciplinară cuprinzând medic ortoped, kinetoiterapeut și specialist în reeducarea motorie). Toate fondurile strânse in cadrul acestui marathon caritabil au fost redirecționate spre familia baiețelului în vederea tratamentului.

viamso feb2019

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.
 • Acest comentariu este nepublicat.
  C.R. · 13:12 16.04.2019
  Asa este domnu Marian! Ar trebui sa propunem sa inchida clubul Rotary din Campia Turzii si sa-l lasam doar cel din Turda! Clubul Rotary din Campia Turzii nu-si are rostul....!
 • Acest comentariu este nepublicat.
  Marian · 05:58 16.04.2019
  Si uite asa Rotary Turda este in fata la Rotary Campia Turzii! Bravo Rotary Turda un exemplu de urmat pentru Rotary Campia Turzii!!!
Spune ceva aici...
Renunță
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator