fbpx

Scrie un comentariu

accident kaufland ok

Un accident s-a produs în urmă cu puțin timp în zona Kaufland Turda, fiind implicate două autoturisme. La fața locului au ajuns polițiștii, dar și ambulanța.

Conform primelor informații, neoficiale, ambii conducători auto veneau dinspre Câmpia Turzii, iar unul dintre ei ar fi intrat în depășire, în timp ce celălalt a vrut să vireze spre strada Hațegului.

”Șoferul la mașină asta (n.r. Audi, CJ 94 FDS), tipul în roșu, zice că amândoi veneau dinspre Câmpia, el a vrut să facă stânga pe Hațegului și cealaltă mașina aflată în depășire l-a lovit în lateral”, ne-a transmis un martor, de la fața locului. Conform unor informații, șoferul autoturismului Audi ar fi jucător de fotbal la Unirea Tritenii de Jos (poartă un trening al acestei echipe).

Circulația în zonă a fost restricționată.

Vom reveni în scurt timp cu informațiile oficiale de la Poliție.

UPDATE:

Deocamdată, reprezentanții Poliției spun că nu au foarte multe detalii, fiind vorba de un accident la intersecția străzilor Calea Victoriei cu Hațegului, din care au rezultat două victime. Accidentul s-a produs din cauza depășirii neregulamentare efectuate de un șofer.

UPDATE 2: 

Un site local de știri susține, în mod eronat, că a fost vorba despre o neacordare de prioritate, în sensul că șoferul autoturismului Audi ar fi vrut să iasă de pe strada Hațegului și nu i-a acordat prioritate autoturismului care venea dinspre Câmpia Turzii. Informația este eronată! Dacă ar fi fost așa, Audi-ul trebuia să aibă portiera lovită în partea cealaltă! TurdaNews a fost singura publicație care a solicitat o poziție oficială a Poliției, care ne-a conformat că a fost vorba despre o depășire neregulamentară.

WhatsApp Image 2020 04 18 at 15.32.20

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator