fbpx

Icon Scrie un comentariu

aiton retina

Balogh Ștefan (49 ani) a fost la IML Cluj, pentru a-și lua un certificat medico-constatator după ce a primit o bătaie zdravană de la un consătean, care l-a acuzat că ” umblat” cu nevastă-sa și că ar fi tatăl copilului agresorului!

 

Incidentul ar fi avut loc în urmă cu 3 săptămâni, însă s-a prezentat abia acum la IML, pentru că a fost internat în spital. El îl numește pe agresor Ovidiu, care ar fi agresiv de felul său.

„În urmă cu doi ani mi-a mai scos trei dinți din gură, după ce m-a lovit rău de tot. Era gelos pe mine pentru că, vezi Doamne, aș fi trăit cu nevastă-sa și copilul lor ar fi al meu. Atunci l-am câștigat în justiție, trebuia să-mi dea doisprezece milioane, dar a scăpat pentru că e sărac lipit și n-am avut cum să-l execut. Ba, mai mult, odată când Irina, nevastă-sa a plecat de acasă a trimis-o pe maică-sa să o caute la mine! E nebun de legat, mai are două-trei dosare, fiindcă bate pe toată lumea și, culmea, nu pățește niciodată nimic! Însă, de data  asta sper să-l văd, în sfârșit la pușcărie, asta pentru că m-a lăsat fără vedere la ochiul stâng, rupându-mi, practic, retina. M-am dus să-mi cumpăr un pachet de țigări de la magazinul din sat și el m-a întâmpinat, cu aceeași piesă veche: aceea că sunt tatăl fiului său. Apoi, rapid, m-a atacat cu un box, ceva, și mi-a rupt dintr-un singur pumn retina ochiului stâng. Am ajuns la Spitalul Turda, dus de SMURD, unde am rămas peste o săptămână, iar acuma acești oameni m-au adus cu mașina lor ca să mă ajute să-mi câștig dreptatea cu derbedeul ăla. Tot ei m-au dus la spital și data trecută când individul mi-a scos trei dinți din gură”, a spus Balogh Ștefan pentru Gazeta de Cluj.

“La nivelul Secției 9 Poliție Rurală Turda este înregistrat un dosar penal privind comiterea infracțiunii de lovire sau alte violențe. În prezent, se fac cercetări pentru stabilirea exactă a stării de fapt și luarea măsurilor legale”, a declarat, pentru Gazeta de Cluj, Biroul de Presă al I.P.J.Cluj.

Victima a fost ajutată să ajungă la IML de doi vecini, aceștia spunând că omul nu are pe nimeni și chiar dacă mai bea, nu este un om rău.

WhatsApp Image 2020 04 18 at 15.32.20

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Jcm Avatar
Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator