fbpx

pmp 1300x300

Scrie un comentariu

VREME BUNA

Administraţia Naţională de Meteorologie transmite prognoza lunară până în 6 mai. În minivacanţa de Paşti şi 1 Mai, temperaturile vor fi mai ridicate decât în mod obişnuit, dar vor fi şi zile cu cer noros sau ploi.


Săptămâna 8 – 15 aprilie


Valorile termice vor fi în general apropiate de cele specifice acestui interval, cu exceția regiunilor intracarpatice, unde acestea vor fi ușor mai ridicate.

Regimul pluviometric va fi excedentar în cea mai mare parte a țării, dar mai ales în regiunile extracarpatice.


Săptămâna 15 – 22 aprilie


Temperaturile medii estimate pentru această perioadă vor fi ușor mai coborâte decât cele normale ale intervalului, în cea mai mare parte a teritoriului.
Cantitățile de precipitații estimate pentru acest interval vor fi deficitare în cea mai mare parte a țării, dar mai ales în regiunile intracarpatice.


Săptămâna 22 – 29 aprilie


Temperatura medie va avea valori ușor peste cele specifice acestei săptămâni, la nivelul întregii țări.
Regimul pluviometric estimat pentru această săptămână va fi în general apropiat de cel normal pentru această perioadă, posibil ușor deficitar în sudul și estul teritoriului.


Săptămâna 29 aprilie – 6 mai


Valorile termice vor fi ușor mai ridicate decât cele normale pentru această perioadă, la nivelul întregii țări.
Cantitățile estimate pentru această săptămână vor fi deficitare la nivelul întregii țări, dar mai ales în jumătatea estică a teritoriului.


Estimările meteorologice pentru patru săptămâni sunt realizate de către ECMWF – Centrul European pentru Prognoze pe Medie Durată. Este estimată media săptămânală a abaterilor temperaturii aerului și a cantităților de precipitații față de media perioadei 1993-2016.

viamso feb2019

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Renunță
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator