fbpx

Scrie un comentariu

populare pesti

În cursul zilei de luni, 8 aprilie, au fost populate lacurile Tureni 1 și 2, cu o cantitate de 1.100 kg de pește, din specia crap. Fiecare pește a cântărit între 1,5 și 2,5 kg.

 

Pescuitul este oprit până la data de 15 aprilie, ora 7:00, După această dată pescuitul pe lacurile Tureni 1 și 2 se va reluat.

Tot în această săptămână se va amenaja și drumul de acces la lacuri și parcarea, prin împrăștierea pietrișului pe această porțiune.

„Stimați pescari ne bucurăm că prin eforturi deosebite am reușit să prelungim gestionarea lacurilor pentru a ne putea bucura împreună de partide inedite de pescuit. După cum am promis și anul acesta procedăm la popularea acestor lacuri cu pește din specia crap.

Ne bucurăm că în ciuda răutăților din exterior nu v-ați pierdut încrederea în noi și în continuare vă abonați sau participați la activitățile de pescuit pe aceste lacuri. Anul acesta ne-am propus, pe lângă populare și curățenie să întreținem și căile de acces pe cele două lacuri, împrăștiind balastru.

Vă doresc partide satisfăcătoare de pescuit! Fir întins, în limbaj pescăresc!

Vă rog ca partidele de pescuit să fie responsabile și reținerea să fie conform regulamentului. Împreună trebuie să îngrijim resursele acvatice vii, pentru a ne bucura de driluri pe măsură.” - directorul AVPS Potaissa Turda, Neogen Bogdan Popârțac.

WhatsApp Image 2020 04 18 at 15.32.20

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator