fbpx

pmp 1300x300

3 Comentarii

pieton lovit

Poliția s-a sesizat în cazul accidentului de pe trecerea pentru pietoni din Turda, de pe strada Libertății, produs în data de 29 martie 2019, după ce TurdaNews a sesizat despre acest incident! 

Un caz scandalos s-a produs la Turda, în zona trecerii pentru pietoni de pe strada Libertății (zona băncilor), unde un bătrân ar fi fost lovit de un autoturism cu numere de Alba, iar șoferul, o femeie, l-a urcat în autoturism și a plecat într-o destinație necunoscută. Poliția ne-a comunicat că nu a fost anunțat niciun incident de acest gen! Un cititor al TurdaNews a anunțat la 112 posibilul accident!

Femeia care conducea autoturismul venea din direcția dinspre Primărie. Ulterior, după ce l-a urcat pe bătrânul căzut pe trecerea pentru pietoni în mașină, a făcut sensul de la fostul Caraiman (intersecție str. Libertății cu str. Dr. Ioan Rațiu), iar apoi s-a îndreptat spre zona centrală.

Din informațiile noastre, șoferița care a produs accidentul este contabilă la o primărie de pe Valea Arieșului, iar soțul ei este fratele primarului.

Citește și:

Pieton lovit pe trecerea pentru pietoni, fără anunțarea accidentului?!

Polițiștii au investigat cazul și au aflat că bătrânul lovit a fost dus la Spitalul Turda, fără ca șoferița să anunțe incidentul.

"În urma verificărilor efectuate de către polițiștii Biroului Rutier Turda, au fost identificate persoanele implicate în accidentul rutier din 29.03.a.c. În cauză a fost deschis un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă. Cercetările sunt continuate de polițiști în vederea clarificării tuturor aspectelor care au condus la producerea accidentului.", ne-a transmis Traian Morar, purtătorul de cuvânt al IPJ Cluj.

viamso feb2019

banner caribic 012019

Persoane în conversație:
Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.
 • Acest comentariu este nepublicat.
  Adrian C · 21:02 06.04.2019
  Ca știrea să fie cât de cât completă, nu puteați dezvălui despre ce primărie e vorba?
  Bătrânul ce a pățit....etc

  Interesant mod de a da știri.....
  • Acest comentariu este nepublicat.
   Gelu FLOREA · 21:24 06.04.2019
   Inițial am sesizat pe baza informațiilor pe care le aveam... Ulterior, Poliția a reușit să identifice persoanele implicate... Azi, de pe numărul 0761.603.921 am fost sunat de un bărbat, care m-a amenințat, deranjat că am oferit informația aceasta public și că am insistat pe caz...
   Se pare că este vorba despre un patron din zona (valea Arieșului). Știu comuna, dar din anumite motive încă nu vreau s-o menționez. Lucrurile sunt în cercetare la Poliție. Voi insista să se lămurească lucrurile și să fie cât mai aproape de adevăr... Pentru că cineva a ascuns accidentul și a părăsit locul faptei...
   Aveți răspunsul de la Poliție... Ăsta l-am primit și eu...
 • Acest comentariu este nepublicat.
  Patriot · 05:47 10.04.2019
  Ce nu spune domnu gelu este ca in cazul in care masoni sau rotarieni din oice oras, sat sau comuna fac o prostie, media tace intrucat ei cumpara pe toata lumea. De fapt si domnu gelu se stie ca este fan rotarii si cand cineva scrie un comentariu despre ei sau masoni, comentariul este sters rapid sa nu supere pe masonii din turda sau rotarii si sai bage bete in roate. Tara noastra este masonica, turda este masonica, primarul ffind cunoscut ca mason....Stirile oferite de domnu gelul sunt verificate bine sa nu supere masonii din zona si rotarii ca altfel are probeleme mari cu ei, si nu mai primeste bani de la iei
Spune ceva aici...
Renunță
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator