marian morar
m install
nello construct

Deschiderea circulaţiei rutiere pe cele două loturi rămase în lucru din Autostrada Sebeş – Turda rămâne incertă

zamblau eugen
floris

Noi imagini grăitoare de pe primul tronson au fost publicate recent de către Asociația Pro Infrastructură.

 

„La terasamente, lucrările avansează într-un ritm bun, inclusiv în nodul rutier Sebeș. Se așterne balast stabilizat (și asfalt) în zonele unde umpluturile au fost aduse la cotă. Din păcate, progresul este necorespunzător la structurile majore din nodurile Alba Iulia Nord și Sebeș. În plus, încă nu au fost relocate mai multe rețele electrice care blochează șantierul!”, spun reprezentanţii Asociaţiei Pro Infrastructura (API), care susţin că întregul tronson de 17 km nu va fi gata în 2019, în ciuda promisiunilor autorităților.

Realist vorbind, reprezentanţii ONG-ului pentru infrastructură sunt de părere că există o singură posibilitate de a deschide parţial circulația, în 2019, doar pe aproximativ 8 km, între nodurile Sebeș și Alba Iulia Sud, folosind bretelele scurte conectate la sensurile giratorii ale A1 din localitatea Lancrăm. „Cerem insistent tuturor responsabililor implicați (atât din Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere cât și cei ai constructorului Impresa Pizzarotti) să rezolve problemele birocratice (groapa de gunoi, relocările de utilități) și să facă demersurile necesare pentru recepția parțială a sectorului amintit mai sus”, conchide API.

Foto/Ziarul Unirea

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
ubitech
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 73 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Aeroportul Cluj

Ultimele articole: