fbpx

Icon Scrie un comentariu

radar politie

Șoferii trebuie să fie extrem de atenți, mai ales vitezomanii, în următoarele 24 de ore, pentru că urmează o acțiune de amploare a Poliției Rutiere, în care vor scoate pe drumuri toate radarele din dosare!

Miercuri, 3 aprilie a.c., între orele 00:00 – 24:00, se va derula acțiunea intitulată Speed Marathon, pentru reducerea numărului de accidente rutiere produse pe fondul nerespectării vitezei, anunță Ziua de Cluj.

”Potrivit Poliţiei Române, începând din această noapte, polițiștii rutieri din toate statele Uniunii Europene vor acționa simultan, pentru depistarea celor care depășesc viteza legală.

Acțiunea, coordonată de Direcția Rutieră din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române, se desfășoară în toată țara, pe drumurile publice, polițiștii rutieri fiind în teren pentru aplicarea măsurilor legale în caz de nerespectare a legislației în domeniu. Polițiștii vor folosi toate aparatele radar disponibile.”, precizează sursa citată.

Controalele Poliţiilor Rutiere din Europa vizează respectarea regimului legal de viteză și reducerea numărului și gravității consecințelor accidentelor rutiere înregistrate pe fondul vitezei neadaptate condițiilor de drum și a celei excesive.

Activitatea are loc în cadrul săptămânii T.I.S.P.O.L. Speed (1 - 7 aprilie 2019).

În zona Turzii, pe lângă autoturismele inscripționate ale Poliției Rutiere, dotate cu radar, mai există și autoturisme neinscripționate, dar și radare mobile.

WhatsApp Image 2020 04 18 at 15.32.20

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Jcm Avatar
Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator