fbpx

pmp 1300x300

Scrie un comentariu

pieton lovit

Un posibil caz scandalos s-a produs la Turda, în zona trecerii pentru pietoni de pe strada Libertății (zona băncilor), unde un bătrân ar fi fost lovit de un autoturism cu numere de Alba, iar șoferul, o femeie, l-a urcat în autoturism și a plecat într-o destinație necunoscută. Poliția ne-a comunicat că nu a fost anunțat niciun incident de acest gen! Un cititor al TurdaNews a anunțat la 112 posibilul accident!

Totul a pornit de la o sesizare a unui cititor, care ne-a transmis date despre un posibil accident al unei persoane lovită pe trecerea pentru pietoni, în cursul zilei de vineri, 29 martie, în jurul orei 15.00. În acel moment, ne-am interesat la IPJ Cluj. Inițial, oficialii IPJ Cluj nu ne-au dat nicio informație despre acest caz, însă în cursul zilei de sâmbătă ne-au transmis că ”nu am primit informații despre un astfel de caz”

”A fost acum de 15 min un accident. Pe str. Libertatii. O femeie cu un Audi a lovit pe trecere un pieton. Omul a cazut. L-a ridicat, l-a bagat in masina si a plecat cu el. AB -30-BGN. Banuiesc ca l-o fi dus la spital , dar ea nu avea voie nici sa mute masina, nici sa paraseasca locul accidentului. Erau 2 femei.soferita si una mai in varsta. Apoi cand au plecat cu el era sa faca alt accident cu o masina. Am sunat la 112. Poate au trimis un echipaj la spital. Omul nu putea umbla. Abia s-a ridicat.”, a fost mesajul transmis în cursul zilei de vineri, în jurul orei 15.00, de către cititorul nostru, care ulterior ne-a precizat că era un Audi gri metalizat.

Femeia care conducea autoturismul venea din direcția disnpre Primărie. Ulterior, după ce l-a urcat pe bătrânul căzut pe trecerea pentru pietoni în mașină, a făcut sensul de la fostul Caraiman (intersecție str. Libertății cu str. Dr. Ioan Rațiu), iar apoi s-a îndreptat spre zona centrală.

Cert este că Poliția nu a fost anunțată despre un incident de acest gen. De asemenea, la Spital, chiar dacă persoana a fost dusă, nu s-a menționat că ar fi fost victima unui accident rutier, situație în care cei de la Spital ar fi anunțat ei Poliția, conform protocolului.

TurdaNews solicită oficialilor care pot face lumină în acest caz să se implice și să investigheze acest caz. În zonă e posibil să existe și camere de filmat pe zona publică. În plus, am dat și numărul autoturismului, așa cum ne-a fost comunicat de către cititor. De asemenea, există proba apelului efectuat vineri la 112, la ora 14.36.

Dacă aveți informații sau probe despre acest caz, vă rugăm să ne contactați!

apel urgenta

viamso feb2019

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator