fbpx

Scrie un comentariu

urmarire politie

Scandal monstru într-un sat din Cluj. Un şofer băut şi fără permis le-a dat bătăi de cap poliţiştilor. În apărare i-au sărit şi rudele în casa cărora s-a refugiat. Circul s-a încheiat după ce oamenii legii au chemat intăriri.


Incidentul s-a petrecut joi în comuna Căşeiu. Totul a pornit de la faptul că individul respectiv, a condus o masină deşi nu este deţinător de permis de conducere.


"Cel în cauză a refuzat să se supună somaţiilor poliţiştilor şi şi-a continuat deplasarea, refugiindu-se ulterior în curtea locuinţei sale. La solicitarea poliţiştilor de ai însoţi la sediul unităţii de poliţie, bărbatul împreună cu alte 3 persoane au devenit agresivi în comportament şi limbaj, în încercarea de ai determina pe poliţişti să renunţe la demersul iniţiat, respectiv acela de a conduce pe bărbat la sediul unităţii de poliţie în vederea continuării cercetărilor, fiind necesară intervenţia altor echipaje de poliţie pentru restabilirea ordinii şi liniştii publice", transmite IPJ Cluj.


Bărbatul a fost reţinut pentru 24 de ore, urmând să fie prezentat în faţa magistraţilor Judecătoriei Dej, în vederea dispunerii unei măsuri preventive, fiind este cercetat sub aspectul comiterii infracţiunilor de „conducerea unui autovehicul fără a poseda permis de conducere” şi „tulburarea ordinii şi liniştii publice”.

De asemenea, celelalte  3 persoane implicate în incident, respectiv 2 femei cu vârsta de 21 şi 40 de ani şi un bărbat de 43 de ani, toţi din comuna Căşeiu, sunt cercetate sub aspectul comiterii infracţiunii de „tulburarea ordinii şi liniştii publice”.

WhatsApp Image 2020 04 18 at 15.32.20

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator