fbpx

Scrie un comentariu

martori isus

Comemorarea morții lui Isus Cristos va avea loc la Sala de Congrese a Martorilor lui Iehova din Turda (varianta DN1 nr. 1402, la ieșire din Turda spre Alba Iulia, în zona benzinăriei A&A), vineri 19 aprilie 2019, de la ora 20.00, au precizat organizatorii.

”Vă invităm să fiți alături de noi la comemorarea anuală a morții lui Isus Cristos. Vă invităm să ne fiți alături cu ocazia acestui eveniment important”, au transmis organizatorii.

Această comemorare se organizează în toate lăcașurile de cult ale Martorilor lui Iehova din peste 240 de țări și teritorii din întreaga lume, inclusiv din oraşul nostru, milioane de oameni se vor aduna pentru a comemora moartea lui Isus Cristos.

Cu această ocazie se va prezenta un discurs biblic despre foloasele de care au parte toți oamenii datorită morţii de jertfă suferite de Isus Cristos.

În mii de locații de pe tot globul se va ține o cuvântare biblică specială, înaintea acestui eveniment, cu titlul cuvântării ”Străduiți-vă să obțineți adevărata viață!”.

Cuvântarea biblică specială se va ține duminică, 14 aprilie 2019, la ora 9.30, la Sala Regatului Marorilor lui Iehova, situată în Turda, pe strada Izvor nr. 18.

Mai multe detalii despre această sărbătoare creștină, puteți găsi la aceste adrese:

WhatsApp Image 2020 04 18 at 15.32.20

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator