fbpx

Scrie un comentariu

ambulanta

Incident tragic astăzi la Turda. Un minor de 2 ani a murit strivit de o ușă metalică!

Evenimentul s-a petrecut pe Calea Victoriei din localitate în jurul amiezii. Cel mic a murit după ce a căzut peste el o ușă metalică, aflată în scara blocului, care era rezemată de perete.

UPDATE:

Contactați de TurdaNews, reprezentanții IPJ Cluj au declarat că incidentul s-a petrecut în jurul orei 12,15 minute pe Calea Victoriei.

„În scara interioară a blocului ar fi căzut o ușă metalică ce era rezemată de perete, peste un minor de 2 ani. Victima a fost transportată la spitalul din Turda unde a fost constatat decesul. În continuare se fac investigații pentru a stabili circumstanțele exacte în care s-a produs incidentul. În cauză, s-a întocmit un dosar penal pentru ucidere din culpă” informează IPJ Cluj.

UPDATE 2: 

Potrivit unor informații neoficiale, totul s-a petrecut la parterul blocului. În urmă cu câteva zile un locatar și-a schimbat ușa de la intrare, iar pe cea veche ar fi rezemat-o de un perete din scara blocului cu gândul să se debaraseze ulterior de ea. Din păcate aceasta a căzut peste copil, aducându-i moartea. 

UPDATE 3:

Conform unor informații, mama copilului și copilul au ieșit în fața blocului. La un moment dat, mama a intrat în bloc, după un pahar cu apă, fiind urmată de copil. La scurt timp s-a auzit un zgomot foarte puternic, iar cei care erau afară au intrat în scara blocului să vadă ce s-a întâmplat. În acel moment, l-au văzut pe copil, strivit de ușa metalică ce era rezemată de perete, de circa 2 zile, de când o înlocuise locatarul de la parter.

Deși nu există o confirmare oficială, se pare că este vorba despre blocul social, situat în apropierea stației din capătul cartierului Micro 3.

viamso feb2019

banner caribic 012019

Explore GoGetFunding & their blog
Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator