fbpx

Scrie un comentariu

ambulanta

Incident tragic astăzi la Turda. Un minor de 2 ani a murit strivit de o ușă metalică!

Evenimentul s-a petrecut pe Calea Victoriei din localitate în jurul amiezii. Cel mic a murit după ce a căzut peste el o ușă metalică, aflată în scara blocului, care era rezemată de perete.

UPDATE:

Contactați de TurdaNews, reprezentanții IPJ Cluj au declarat că incidentul s-a petrecut în jurul orei 12,15 minute pe Calea Victoriei.

„În scara interioară a blocului ar fi căzut o ușă metalică ce era rezemată de perete, peste un minor de 2 ani. Victima a fost transportată la spitalul din Turda unde a fost constatat decesul. În continuare se fac investigații pentru a stabili circumstanțele exacte în care s-a produs incidentul. În cauză, s-a întocmit un dosar penal pentru ucidere din culpă” informează IPJ Cluj.

UPDATE 2: 

Potrivit unor informații neoficiale, totul s-a petrecut la parterul blocului. În urmă cu câteva zile un locatar și-a schimbat ușa de la intrare, iar pe cea veche ar fi rezemat-o de un perete din scara blocului cu gândul să se debaraseze ulterior de ea. Din păcate aceasta a căzut peste copil, aducându-i moartea. 

UPDATE 3:

Conform unor informații, mama copilului și copilul au ieșit în fața blocului. La un moment dat, mama a intrat în bloc, după un pahar cu apă, fiind urmată de copil. La scurt timp s-a auzit un zgomot foarte puternic, iar cei care erau afară au intrat în scara blocului să vadă ce s-a întâmplat. În acel moment, l-au văzut pe copil, strivit de ușa metalică ce era rezemată de perete, de circa 2 zile, de când o înlocuise locatarul de la parter.

Deși nu există o confirmare oficială, se pare că este vorba despre blocul social, situat în apropierea stației din capătul cartierului Micro 3.

WhatsApp Image 2020 04 18 at 15.32.20

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator