fbpx

Scrie un comentariu

crd

Centrul Rațiu pentru Democrație (CRD) organizează în parteneriat cu Liga Apărării Drepturilor Omului filiala Cluj o nouă ediție a evenimentului „Ora de povești cu sens” joi, 28 martie 2019, de la ora 15:00 în sala de conferințe a CRD, cu tema „D’ale migrației”. Invitați din partea LADO sunt Raluca Drob și Anita Toth.

 

Tema acestei ediții este migrația. Împreună cu LADO vom discuta despre ce este migrația și cum putem înțelege mai bine acest fenomen. Migrația afectează milioane de oameni: în 2017 2,4 milioane de imigranți au intrat în Uniunea Europeană din țări non-UE iar din populația totală a UE la 1 ianuarie 2018, 512,4 milioane de oameni, aproximativ 22,3 milioane de oameni, 4,5%, sunt cetățeni ai unor state care nu face parte din UE. Această ediție a evenimentului propune un joc de rol prin care adolescenții să poată înțelege această situație.

LIGA APĂRĂRII DREPTURILOR OMULUI, având sigla LADO, este o organizaţie neguvernamentală, non-profit, de utilitate publică şi a fost înfiinţată la data de 1 ianuarie 1990. LADO filiala Cluj a dobândit personalitate juridică în 2003 şi de atunci are capacitate autonomă de implementare a proiectelor. LADO România este membră a Federaţiei Internaţionale a Drepturilor Omului (FIDH) cu sediul la Paris din 1995. FIDH are rol de observator la Consiliul Europei şi la Înaltul Comisariat pentru Refugiaţi de pe lângă ONU.

Invităm toți tinerii din Turda să participe la acest eveniment și îi așteptăm cu drag!

WhatsApp Image 2020 04 18 at 15.32.20

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator