fbpx

Icon Scrie un comentariu

vremea martie

Administraţia Naţională de Meteorologie transmite prognoza de vreme pentru patru săptămâni, până în 22 aprilie. Temperaturile vor fi apropiate de valori normale, însă precipitaţiile vor fi deficitare, în intervalul amintit.


Săptămâna 25 martie – 1 aprilie


Temperaturile medii ale aerului vor fi apropiate de cele normale pentru această săptămână şi local mai coborâte, în special în zonele de munte

Cantităţile de precipitaţii vor fi în general deficitare în jumătatea de vest a ţării şi apropiate de cele normale ale perioadei în restul teritoriului.


Săptămâna 1 – 8 aprilie


Temperatura medie a aerului va avea valori în jurul celor normale pentru această perioadă.


Cantităţile de precipitaţii vor fi în general deficitare în regiunile vestice, nordice şi centrale și apropiate de mediile multianuale specifice pentru această săptămână, în rest.


Săptămâna 8-15 aprilie

Temperatura medie a aerului va avea valori apropiate de cele normale pentru această săptămână, posibil uşor mai ridicate în extremitatea de vest şi nord a ţării.


Cantitățile de precipitații vor fi deficitare în regiunile intracarpatice şi în general apropiate de mediile climatologice, în restul ţării.


Săptămâna 15-22 aprilie


Mediile valorilor termice se vor înscrie în limitele a ceea ce reprezintă normalul acestei săptămâni, în cea mai mare parte a ţării.
Regimul pluviometric va fi cel mai probabil deficitar la nivelul întregii ţări.


Estimările meteorologice pentru patru săptămâni sunt realizate de către ECMWF – Centrul European pentru Prognoze pe Medie Durată. Este estimată media săptămânală a abaterilor temperaturii aerului și a cantităților de precipitații față de media perioadei 1993-2016.


sursa: meteoromania.ro

WhatsApp Image 2020 04 18 at 15.32.20

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Jcm Avatar
Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator