fbpx

pmp 1300x300

Scrie un comentariu

rotary turda

Balul Rotary Club Turda din acest an s-a desfășurat sâmbătă seara, la sala de evenimente a hotelului Sun Garden, în prezența membrilor rotarieni turdeni, ai invitaților lor de la alte cluburi Rotary din zonă, ai oficialilor prezenți la această manifestare și ai invitaților Rotary Club Turda.

 

Simona Kirsch, președintele Rotary Club Turda, a recompensat, cu această ocazie, excelența în educație a unor elevi de la Colegiul Național ”Mihai Viteazul” din Turda, care au reușit să câștige medalii naționale la olimpiadele școlare.

Totodată, un alt obiectiv al acestui bal a fost sprijinirea unui caz social, respectiv asigurarea banilor pentru tratamentul tatălui unui tânăr handbalist de la clubul Potaissa Turda, o campanie la care a contribuit și clubul, dar și suporterii echipei. Practic, după ce clubul Potaissa a reușit să aduce 5.500 de lei, Rotary Club Turda a anunțat că va dubla a ceastă sumă, urmând ca tatăl handbalistului să primească 11.000 de lei.

Amfitrionul întâlnirii a fost Costică Petruș, iar atmosfera a fost întreținută în acordurile formației Good Day. De asemenea, cei prezenți au avut ocazia de a admira o frumoasă reprezentație din partea tinerilor dansatori de la clubul de dans sportiv Potaissa Turda, coordonat de Diana Miron, care au fost și ei recompensați pentru performanțele lor.

Vedeți mai jos un videoreportaj realizat la această acțiune, dar și o galerie foto:

viamso feb2019

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator