fbpx

Scrie un comentariu

motociclisti

Sute de motocicliști vor fi prezenți în parcarea Vivo center din Cluj-Napoca, în 6 aprilie 2019, de la ora 12.00, în cadrul unei campanii prin care organizatorii doresc să atragă atenția asupra prezenței motocicliștilor în trafic, dar și a vulnerabilității acestora.

 

Campania privind prevenirea incidentelor în trafic intitulată sugestiv Atenție la Motocicliști, care are loc la Cluj-Napoca, a ajuns la ediția a VII-a. Prin intermediul acestui eveniment, comunitatea conducătorilor de motociclete transmite un mesaj de atenționare cu privire la prezența și vulnerabilitatea motocicliștilor în trafic și, totodată, Campanie reprezintă o modalitate de responsabilizare a tuturor persoanelor implicate direct și indirect în aceste activități - șoferi, motocicliști, pietoni. 

Scopul acestor evenimente îl reprezintă în special reducerea incidentelor pe șosele prin acțiuni de conștientizare și de implicare a tuturor participanților la trafic. Printre aceste activități se numără: 

- defilarea motocicliștilor pe arterele principale ale municipiului Cluj-Napoca, fiind asigurată respectarea tuturor normelor legale în vigoare, dar și bunul simț; 

- împărțirea autocolantelor personalizate participanților la trafic, cu mesajele: „Atenție la motocicliști; Și noi existăm în trafic” și „Asigură-te de două ori”;

- cursuri teoretice și practice de prim-ajutor și de conducere defensivă, moderate de profesioniști în domeniu.

Alte detalii despre această campanie puteți afla de pe pagina evenimentului de pe Facebook:

https://www.facebook.com/events/145246496411271/

WhatsApp Image 2020 04 18 at 15.32.20

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator