fbpx

pmp 1300x300

Scrie un comentariu

cod rutier explicat

O interesantă întâlnire privind noutățile pe care le-a adus noul Cod Rutier a avut loc la Turda, la Restaurant Caribic, fiind organizată de Social Medical Club, sub coordonarea dr. Vasile Grumaz.

 

Cu ocazia acestui eveniment s-au prezentat noutăţile pe care Noul Cod Rutier le aduce atât pentru şoferi cât şi pentru pietoni, din partea Poliției Rutiere Turda fiind prezent inspectorul Laurențiu Maier.

Cei prezenți au adresat întrebări reprezentantului Poliției Rutiere Turda, care cu multă amabilitate a răspuns la întrebări și a adus informații utile participanților la traficul rutier, dând sfaturi utile celor care nu vor să aibă interacțiuni neplăcute cu prevederile legii circulației rutiere, indiferent că este vorba despre conducători auto sau pietoni.

Înregistrarea integrală (extrem de utilă și interesantă, mai ales că în conținut este prezentată atât secțiunea de informare a Poliției Rutiere Turda, cât și partea de întrebări din partea publicului, care a clarificat numeroase situații) o puteți viziona mai jos:

 

viamso feb2019

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator