fbpx

pmp 1300x300

1 Comentariu

pruneanu paleoca

Patronul societății Patri Taxi din Câmpia Turzii, Cristi Pruneanu, este acuzat de un jurnalist de ipocrizie, după ce a anunțat că îi oferă unei protestatare din Câmpia Turzii, Anca Paleoca, un apartament în care să locuiască, fără să plătească nimic, până își va rezolva situația și va primi o locuință.

„Îi pun la dispoziție apartamentul meu din zona centrală fără a cere chirie sau altceva. Vreau să o ajut cu ce pot, până se pune pe picioare. Este o situație grea, dar sunt convins că într-un final o să fie bine”, a decarat Cristi Pruneanu pentru Ziarul 21. Aceeași publicație mai menționează: ”Anca Paleoca a decis să protesteze joia trecută în fața primăriei din Câmpia Turzii pentru a primi o locuință socială. A declarat că este chiriaşă de mai bine de 20 de ani iar de 9 ani a depus la primărie acte pentru o locuință socială, dar degeaba.”.

Jurnalistul Ovidiu Bucur, însă, consideră că totul este o ipocrizie fără margini.

”Femeia, de fapt și de drept, nu trebuia să facă altceva decât să-și completeze dosarul de locuință socială și brusc urca de pe locul 6, până pe locurile eligibile pentru apartament, ceea ce s-a și întâmplat.

Așadar, oamenii de afaceri care nu cunosc problema, dar care vor neapărat să-și facă reclamă, o pot lăsa mai moale. (...)

Pe de altă parte, raționamentele sunt și de ordin politic, că vor unii, mai ipocriți și mai mâncători de rahat, să lovească în imaginea lui Lojigan, folosindu-se de copii și cazuri sociale.

Ca atare, nu trebuie să vă plătiți articole de publicitate, domnilor „oameni de afaceri”, pozând în mari filantropi, ci trebuie doar să urmăm căile legale, să ne completăm dosarele și să avem tot atâta abnegație în a ne atingem scopurile, cum avem atunci când ducem dețul de alcool pe gât”, a menționat jurnalistul Ovidiu Bucur, de la RefleqtMedia.

Într-adevăr, pe ordinea de zi a ședinței Consiliului Local Câmpia Turzii de joi, 28 martie 2019, la punctul 6 se află un proiect de hotărâre privind aprobarea listei de priorități pentru locuințe sociale, pe anul 2019, protestatara Anca Paleoca fiind pe locul 2, cu șanse să primească o locuință imediat după aprobarea hotărârii, având în vedere că la nivelul municipiului sunt 3 locuințe libere.

Foto: Ziarul 21.

date locuintasociala

 

viamso feb2019

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.
  • Acest comentariu este nepublicat.
    Adi Adita · 21:14 24.03.2019
    Că a vrut sa ajute pe cineva cu zic că nu e un lucru rău. Problema la acest presupus om de afaceri ar fi alta: cât mai circula pe drumuri "căruțele" lui așa numite taxiuri , pline de șoferi dubioși probabil fara permis de conducere și în 90% din cazuri fara atestat de taximetrist? Oare poliția din Câmpia Turzii nu vede nimic sau nu vrea să vadă? Primăria...nimic?
Spune ceva aici...
Renunță
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator