fbpx

1 Comentariu

autostrada drona

CNAIR face demersuri să soluționeze problema gropii de gunoi care a fost descoperită pe traseul autostrăzii A10 Sebeș-Turda, pe lotul 1, mai exact în zona viitorului nod rutier Alba Iulia Sud și care blochează lucrările. 


lorin Scarlat, director general adjunct al CNAIR spune că va fi luată o hotărâre după ce deșeurile vor fi analizate din punct de vedere chimic, pentru a se stabili dacă reprezintă un pericol pentru mediu, după care se vor elibera avizele necesare pentru continuarea construcției.


Știm de această problemă, suntem în curs de semnare a unui contract cu o societate care să facă o analiză chimică a acestor deșeuri. După ce se va face această analiză chimică vom decide împreună cu Agenția de Protecție a Mediuluii dacă acele materiale reprezintă un pericol pentru mediul ambiant, sau dacă pur și simplu sunt niște deșeuri din construcție care pot fi efectiv scoase de acolo și mutate într-o groapă de gunoi. La momentul acesta nu avem acel raport să știm concret dacă acele deșeuri sunt periculoase”, a declarat Florin Scarlat, director general adjunct al CNAIR, citat de ZiarulUnirea.ro.

WhatsApp Image 2020 04 18 at 15.32.20

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.
  • Acest comentariu este nepublicat.
    Altceva · 13:13 24.03.2019
    Nu o groapă de gunoi, niște gunoaie care conduc România de 29 de ani, blochează tot. Ba labe triste ce sunteți! Din 2016 octombrie trebuia sa dați autostrada in folosință! De atunci până în prezent nu ați știut de gropa de gunoi? Sa vă ia dreaq!
Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator