m install
petlinii
nello construct

Lucrări susținute și pe șantierul autostrăzii Transilvania între Ogra și Câmpia Turzii

floris

Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) a publicat noi imagini de pe Autostrada Transilvania (A3), şantierul dintre localităţile Ogra – Câmpia Turzii. 

Antreprenorul Asocierea Astaldi Max Boegl are o mobilizare bună, reamintim că sezonul de lucrări a început pe data de 15 martie 2019„, transmit reprezentanţii CNAIR. 

Între Câmpia Turzii şi Târgu Mureş se construiesc circa 56 de km din Autostrada A3. Tronsonul, parte din Autostrada Transilvania, a fost inclus iniţial în afacerea Bechtel, informează Ziua de Cluj

La începutul lunii martie 2019, Ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc, şi directorul Companiei Naționale de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR), Narcis Neaga, au vizitat şantierele loturilor Iernut – Cheţani şi Cheţani – Câmpia Turzii ale Autostrăzii Transilvania (A3). Ministrul a apreciat că stadiul fizic al lucrărilor este acceptabil

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
ubitech
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 74 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Ultimele articole: