fbpx

Icon Scrie un comentariu

batutCT

Dl. Nelu este un bărbat aparent liniştit, în vârstă de 52 de ani din municipiul Câmpia Turzii, care spune că a avut ghinonul să fie prezent într-un local exact în momentul cel mai nepotrivit pentru el. 


Băut şi cu reflexele întârziate l-a enervat, din motive pe care nici el nu le mai ştie acum, pe un şofer de TIR care locuieşte din zonă, client şi el al localului, iar acesta și-a revărsat asupra lui nervii… Atât de tare l-a bătut pe acesta încât i-a produs diverse fracturi în zona facială – astfel că bietul om se pare că va fi nevoit să stea pe “tuşă” circa o lună de zile, incapabil să muncească în toată această perioadă de timp, relatează Gazeta de Cluj.


 “Sâmbătă băusem un pahar acasă şi, cum îmi era urât să stau singur am ieşit la crâşma mea preferată, aflată în vecini, unde am mai băut câteva sticle de bere. La un moment dat mi s-a rupt “filmul” şi m-am trezit afară din local, prăbuşit pe ciment. Am aflat de la oameni că m-a bătut dl. Lucian, un pensionar de boală pe care-l ştiu doar din vedere şi care munceşte ca tirist pe “extern”… Habar n-am din ce motiv m-a rupt în bătaie, fiindcă sufăr deja de amnezie – poate şi din cauza loviturilor încasate… Mă tot întreb şi eu acest lucru, de sâmbătă încoace, dar nu-mi pot cu niciun preţ explica ce s-a petrecut înainte de “execuţie”, fiindcă altfel n-o pot numi” povesteste victima.


Punctul de vedere al I.P.J.Cluj


“Victima a intrat în conflict spontan cu un client, căruia i-ar fi adresat cuvinte şi expresii jignitoare, provocând reacţia violentă a acestuia. S-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de lovire sau alte violenţe”, a declarat, pentru Gazeta de Cluj, Traian Morar, purtător de cuvânt al I.P.J.Cluj.

WhatsApp Image 2020 04 18 at 15.32.20

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Jcm Avatar
Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator