fbpx

pmp 1300x300

Scrie un comentariu

nelson strugurel

Strugurel Lingurar ”Irlandezu” (foto dreapta), plecat în Irlanda din zona Turzii, a fost trimis în judecată pentru că l-ar fi amenințat pe celebrul interlop Nelson Mondialu (foto stânga), din Cluj! Dosarul a fost pus pe rolul Judecătoriei Cluj.

 

”Scandalul dintre Nelson Mondialu și Strugurel Irlandezu le-a dat de furcă anchetatorilor clujeni. După ce în 2017 Strugurel ar fi exprimat public mai multe amenințări la adresa lui Nelson și a familiei sale, procurorii au deschis un dosar penal pe numele acestuia. Potrivit surselor, Nelson a fost cel care s-a adresat autorităților, formulând o plângere penală împotriva lui Strugurel Lingurar poreclit și Strugurel Irlandezu, explicând că se teme pentru siguranța sa și a familiei sale”, precizează Ziar de Cluj.

Nelson Mondialu a precizat la acea vreme că a trecut perioada în care lucrurile se rezolvă prin violență, fiind vremea în care autoritățile trebuie să-și facă treaba.

”La data de 05.04.2017 persoana vătămată Pop Nelson Simone a formulat plângere penală cu privire la faptul că de aproximativ 3 luni de zile inculpatul Lingurar Strugurel postează pe adresa de Facebook amenințări la adresa sa și a soției sale. (...)

Având în vedere lipsa de comunicare a persoanei vătămate în sensul dorit de inculpat, în perioada ianuarie 2017 - 4 aprilie 2017 acesta din urmă a început să posteze aproape zilnic injurii, denigrări și amenințări pe adresa de Facebook.

Amenințările directe au fost prezentate de persoana vătămată sub forma a 10 fișiere și îl prezintă pe inculpat în împrejurări diferite”, se menționează în rechizitoriul procurorilor, citat de Clujust.

Fapta lui Strugurel Lingurar, care a postat public pe Facebook în repetate rânduri amenințări cu moartea, cu acțiuni violente precum și alte infracțiuni contra persoanei, întrunește elementele constitutive ale infracțiunii de amenințare, au precizat procurorii. Pentru fapta sa, Strugurel Lingurar ar putea fi condamnat la închisoare.

Strugurel Lingurar este de origine din comuna Iara, stabilit ulterior în Turda, de unde a plecat în Irlanda. Acesta s-a remarcat prin celebrul clip în care și-a incendiat mașina, un Mercedes din 2007, la cererea utilizatorilor Facebook care urmăreau clipul său live.

„La 40.000 de mii de share-uri dau la Mercedes 2007”, a scris turdeanul, cunoscut sub numele de Strugurel Lingurar Irlandezu, în postarea de pe rețeaua de socializare. 

Citește și:

Românul din Irlanda, care și-a incendiat Mercedesul pentru distribuiri pe Facebook, ar fi turdean! UPDATE: Este din Iara!

Vezi înregistrarea în care Strugurel Lingurar vorbește despre Nelson Mondialu.

viamso feb2019

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Renunță
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator