fbpx

Icon Scrie un comentariu

protest locuinta

Anca Paleoca a protestat azi în fața Primăriei Câmpia Turzii, solicitând acordarea de urgență a unei locuințe, pe motiv că mâine va fi evacuată din apartamentul în care a stat până acum. Ea spune că de 9 ani are depus dosar, pentru o clouință socială și că încă nu a primit, fiind pe locul 6 pe lista de priorități, stabilită conform procedurilor legale.

Alături de protestatară s-au aflat și câțiva cunoscuți, care au fost chemați să o susțină. Protestul s-a desfășurat pașnic, fără incidente.

Anca Paleoca a amenințat că mâine, când va fi evacuată din apartament, va veni cu mobila și cu hainele în fața Primăriei, până când va primi o locuință.

Reprezentanții administrației locale au anaizat situația și au găsit o soluție de compromis, respectiv cazarea într-o locuință de tip container, amplasată de administrația locală în zona străzii Vasile Goldiș, însă protestatara a refuzat, motivând că nu poate locui cu doi copii acolo. În cazul în care nu va avea posibilitatea să le ofere copiilor condiții de a locui și de a fi protejați, nu este exclus ca cei de la Protecția Copilului să se autosesizeze și să demareze procedurile pentru a-i lua copiii de sub tutelă, urmând ca aceștia să fie îngrijiți de instituțiile Statului.

Citește și:

Vrea să protesteze în fața Primăriei Câmpia Turzii, pentru că nu primește o locuință socială!

WhatsApp Image 2020 04 18 at 15.32.20

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Jcm Avatar
Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator