fbpx

Icon Scrie un comentariu

protest trafic

Șoferii clujeni fac planurile de a opti în trafic, vineri, 15 martie, la ora 15:00, timp de 15 minute, în semn de protest pentru lipsa infrastructurii rutiere. 

"Pentru informarea noastră, a tuturor, că tot suntem pe Info Trafic, ce zice lumea, ne oprim vineri, la 15:00?", scria o clujeancă pe pagina de Facebook, Info Trafic jud. Cluj. 


Majoritatea comentariilor susțin inițiativa, dar clujenii vor înghețarea traficului în mod civilizat. 


Dacă unii şoferi au acceptat imediat provocarea, alţii au propus ca maşinile să nu blocheze străzile complet, ci să fie trase pe dreapta pentru a lăsa loc echipajelor de salvare, pompieri sau poliţie.


De cealaltă parte, Ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc, a declarat că protestul de 15 minute pentru autostrăzi este un semnal clar că lucrările trebuie accelerate.


Reamintim că totul a pornit de la omul de afaceri sucevean Ştefan Mandachi care a construit primul şi singurul metru de autostradă din Moldova. 


„Monumentul autostrăzii“ va fi inaugurat pe 15 martie, ca formă de protest faţă de faptul că acestei regiuni a ţării îi lipseşte cu desăvârşire marea infrastructură rutieră. Mandachi a anunţat că la ora inaugurării va suspenda timp de 15 minute activitatea restaurantelor şi hotelurilor pe care le administrează.

WhatsApp Image 2020 04 18 at 15.32.20

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Jcm Avatar
Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator