fbpx

pmp 1300x300

PNL1300x300pxTrio

asacons montatorprefabricate

alde banner 728x90 06

diego banner mai2019

Scrie un comentariu

lot1 Sebeș Turda

Pe Lotul 1 al autostrăzii A10 Sebeș-Turda, principalul punct de interes al antreprenorului îl constituie, în aceste zile, viitorul nod rutier Alba Iulia Nord. Astăzi, în această zonă era un adevărat furnicar de utilaje, așa cum nu am mai văzut până acum la firma Pizzarotti, pe acest tronson de autostradă.


Se lucrează în continuare la înălțarea bretelelor de încărcare/ descărcare a traficului prin sensul giratoriu existent la ieșirea din Alba Iulia spre Cluj, iar macaralele de la cunoscuta firmă Deme Macarale ridicau și montau grinzile pe a doua deschidere dinspre Nord a viaductului care va supratraversa calea ferată, scrie ZiarulUnirea.ro.


Se lucra și la viitoarea supratraversare pe care drumul național o va avea la autostradă, dar cea mai serioasă activitate era pe dealul de la Pârâul Iovului. Aici, zeci de utilaje ale firmei Marcu Company, probabil cel mai puternic prestator de pe Lotul 1 al autostrăzii Sebeș-Turda, lucrau la decopertare. Se continuă cu terasarea dealului iar o parte din pământul excavat va fi folosită pentru ridicarea terasamentelor, mai informează sursa citată

viamso feb2019

banner caribic 012019

Explore GoGetFunding & their blog
Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator