fbpx

pmp 1300x300

asacons montatorprefabricate

Scrie un comentariu

politist atacat

Un turdean a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, după ce l-a atacat cu cuțitul pe un polițist local, care a fost chemat prin 112 pentru că mergea foarte tare muzica la domiciliul atacatorului. 

 

”Cetățenii au sunat la 112 pentru că vecinul lor făcea gălăgie și avea muzica dată la maxim. În momentul în care au ajuns cei de la Poliția Locală, individul a scos un cuțit din mașină și s-a repezit la gătul unuia dintre agenți. Colegul său a chemat întăriri și individul a fost reținut pe loc.”, precizează Ziar de Cluj.

Agresorul a încercat să-l lovească pe polițist cu cuțitul în zona gâtului!

„Fapta s-a petrecut în data de 4 martie. Un echipaj al Poliției Locale Turda a fost direcționat la o adresă din oraș unde mergea muzica la un volum ridicat și tulbura liniștea public. După ce au ajuns la domiciliul indicat, cel care locuia acolo l-a atacat pe unul dintre polițiști cu cuțitul și a încercat să îl lovească în zona gâtului. Agresorul a fost reținut pentru 24 de ore, iar în 5 martie Tribunalul Cluj a emis un mandat de arestare preventivă pentru ultraj sub forma tentativei de omor”, au explicat cei de la IPJ Cluj.

Tribunalul Cluj a decis arestarea preventivă a turdeanului, pentru 30 de zile.

”În baza art. 226 C.pr.pen. admite propunerea Parchetului de pe lângă Tribunalul Cluj şi pe cale de consecinţă: În baza art.224 C.pr.pen., art. 223 alin. 2 C.pr.pen., rap.la art.202 alin.1 şi 3 C.pr.pen, dispune arestarea preventivă a inculpatului:V.V.A. pe o durată de 30 de zile, începând cu data de 08.03.2019 şi până la data de 06.04.2019 inclusiv. În baza art. 272 alin.1 C.pr.pen., stabileşte în favoarea Baroului Cluj suma de 313 lei, reprezentând onorariul cuvenit apărătorului desemnat din oficiu, av.O.C., care se va avansa din FMJ. În baza art.275 alin. 3 C. proc. pen., cheltuielile judiciare avansate de stat rămân în sarcina acestuia. Cu drept de contestaţie în termen de 48 de ore de la pronunţare. Pronunţată în camera de consiliu, azi, 08.03.2019, ora 13”, se precizează în decizia instanței.

Vana Vasile Adrian (40 ani) se află acum în arest preventiv pentru ultraj sub forma tentativei de omor și riscă închisoare între 7 și 12 ani. 

Foto: Arhivă.

viamso feb2019

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Renunță
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator