fbpx

pmp 1300x300

Scrie un comentariu

batie in trafic

Actele de violență, intoleranța și lipsa de respect nu mai miră pe nimeni. Un turdean a fost bătut zilele trecute în zona Materna pentru o neînțelegere în trafic chiar sub ochii copiilor săi!

 

Bărbatul, în vârstă de aproape 30 de ani mărturiseşte că incidentul care l-a adus la I.M.L. Cluj s-a petrecut marţi, peste drum de o sală de jocuri din municipiu.

Am trecut strada la o casă de amanet, situată lângă magazinul “Materna”, ca să amanetez un inel şi când m-am întors spre maşina unde se afla soţia, soacra şi cele trei fete ale mele o maşină a trecut la mică distanţă de mine.

Cei din maşină au coborât geamul şi au început să mă înjure, la care eu n-am reacţionat deloc, le-am făcut doar cu mâna, în sensul că e OK totul, însă ei au coborât urgent şi m-au luat la pumni şi picioare, numai în cap! Am picat jos dar am scăpat după ce am îndurat o ploaie de lovituri, iar acest lucru s-a petrecut abia când a ieşit rapid din maşină soţia şi le-a dejucat, probabil, planul de a mă tâlhări de banii obţinuţi de la casa de amanet. Două serii de bătaie mi-au dat în minutul acela îngrozitor… După plecarea lor, care a avut loc în momentul când au văzut că soţia a reuşit să sune la poliţie, m-am deplasat de urgenţă la spital, în timp ce fetiţa de clasa întâi, şocată, plângea în hohote, cum a făcut-o şi ore la rând după aceea.

Acolo am căpătat îngrijiri medicale şi tot atunci a sosit şi poliţia la căpătâiul patului unde eram întins. Însă mare mea grijă este problema fetei de clasa întâi, care de atunci nu doarme nopţile şi se scapă tot timpul în pat”.

 “Vreau ca indivizii aceştia să fie neapărat traşi la răspundere pentru faptele lor, fiindcă familia mea, pe lângă loviturile încasate de mine, a rămas traumatizată. Consider că o asemenea faptă nu poate să rămână nepedepsită şi o să ne străduim să facem în aşa fel încât să ni se facă dreptate”…relatează victima pentru Gazeta de Cluj.

Punctul de vedere al I.P.J.Cluj

“Politiştii din cadrul Poliţiei municipiului Turda efectuează cercetări pentru stabilirea împreju-rărilor exacte în care s-a produs agresiunea şi pentru luarea măsurilor legale. Este înregistrat un dosar penal privind săvarşirea infracţiunii de lovire sau alte violenţe, faptă prevazută de Codul penal”, a declarat, referitor la acest caz Carmen Pompaş, purtător de cuvânt al I.P.J.Cluj.

Foto/Arhivă

viamso feb2019

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Renunță
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator