fbpx

Scrie un comentariu

batut Viișoara

Un adolescent de 16 ani din comuna Viișoara a încasat bătaia vieții lui după o ceartă pe reţelele de socializare cu un alt băiat de vârsta lui, odinioară bun prieten.

Acesta s-a trezit atacat pe nepusă masă, în centrul comunei, de fostul amic şi de tatăl său. Cei doi l-au prins pe adolescentul care încercase să fugă şi- nici mai mult, nici mai puţin – i-au rupt mâna şi nasul din pumnii şi picioarele aplicate cu „generozitate”peste tot!

La această oră pe numele celor doi a fost înregistrat un dosar penal privind infracţiunea de lovire sau alte violenţe, relatează Gazeta de Cluj.

Totul a pornit de la o serie de înjurături pe rețelele de socializare, apoi conflictul a degenerat.

Când m-a sunat băiatul şi mi-a spus ce-a păţit era să fac infarct. Am venit într-un suflet la magazin şi am luat un taxi. Am mers direct la secţia de Ortopedie de la Spitalul Municipal Câmpia Turzii, pentru că băiatul avea şi mâna ruptă, nu numai nasul fracturat, lucru care s-a descoperit la radiografie. De altfel, mâna i-a şi fost pusă apoi în ghips”! relatează mama victimei.

Punctul de vedere al I.P.J. Cluj

La  unitatea de poliție din Viişoara a fost depusă o plângere penală prin care persoana vătămată a reclamat faptul că la data de 4 martie a.c., a fost agresată fizic de doi bărbați. A fost înregistrat un dosar penal privind săvârşirea infracţiunii de lovire sau alte violenţe”, a declarat, pentru Gazeta de Cluj, Carmen Pompaş, purtător de cuvânt al I.P.J.Cluj.

viamso feb2019

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator