fbpx

pmp 1300x300

PNL1300x300pxTrio

asacons montatorprefabricate

alde banner 728x90 06

diego banner mai2019

Scrie un comentariu

incendiu Basarabiei

Un incendiu a izbucnit la un imobil situat în Piața Basarabiei din cartierul Turda Nouă, în zona grădiniței din aproprierea parcului din acest cartier.

Pompierii sunt deja la fața locului și încearcă să stingă incendiul, pentru a minimaliza pagubele și pentru ca acesta să nu se extindă și la alte imobile!

Vom reveni cu informații.

UPDATE:

Incendiul a izbucnit pe strada Basarabiei la numărul 34 la o anexă gospodărească. În acest moment focul a fost lichidat, nu s-au semnalat victime. Pompierii sunt încă la fața locului la fel și un echipaj al poliției Turda.

UPDATE 2:

„O autospecială de la detașamentul de pompieri Turda a acționat pentru stingerea flăcărilor care au cuprins o anexă- garaj, în care erau depozitate diverse lucruri. La momentul sosirii pompierilor la locul incendiului, garajul era cuprins aproape în totalitate de făcări. 30 de minute au durat operațiunile de stingere, s-a reușit evitarea propagării incendiului la casa din apropiere. Din fericire nu au fost persoane rănite. Cercetările preliminare au stabilit ca și cauză probabilă: foc deschis, lăsat nesupravegheat” transmite maiorul Biriș Andrei de la ISU Cluj. 

viamso feb2019

banner caribic 012019

Explore GoGetFunding & their blog
Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator