fbpx

pmp 1300x300

Scrie un comentariu

FB IMG 1552118087831

Sezonul de pescuit sportiv la Complexul de agrement "La Trei Lacuri" din Câmpia Turzii se va deschide din 15 martie 2019, au anunțat reprezentanții administrației locale.

"Sezonul de pescuit 2019 vine cu o serie de reglementări ,atât din punct de vedere legal cât și cu câteva imbunătațiri de ordin logistic. Am învățat multe de la sezonul trecut și pot spune că anul acesta avem așteptări mari vizavi de rezultate și de modul nostru de a ne prezenta in fața celor care ne calcă pragul.

Am reușit să introducem în dezbatere publică un nou regulament de pescuit cel vechi find clar depașit de tot ceea ce înseamnă fenomenul pescuitului sportiv.

Ne-am adaptat cererilor mari de anul trecut și avem două noi tarife, unul pentru pescuitul de 6 ore și un tarif pentru concursurile de pescuit adresat asociațiilor sportive care doresc să organizeze astfel de evenimente, avem la nivel de înbunătățiri niște surprize pentru cei care pescuiesc pe lacul 3 în sistem catch&realease și anume cădițe pentru toate standurile și mese cu bănci pe cateva din ele, asta pe langă balizele puse încă de anul trecut și pe această cale le mulțumesc din nou acelor oameni inimoși care au făcut ca toate aceste lucruri să fie posibile.", a declarat pentru Ziarul 21 Marian Lechințan, administratorul complexului de agrement.

Marian Lechințan a mai precizat că va urma și o populare cu pește, inclusiv exemplare de genul "trofeu", însă detalii se pot oferi abia după votarea bugetului local.

viamso feb2019

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Renunță
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator