fbpx

pmp 1300x300

Scrie un comentariu

mici

Salmonella a fost descoperită într-un lot de peste o tonă de carne de mici din Mureș după ce inspectorii Direcţiei Sanitare Veterinare şi pentru Siguranţa Alimentelor (DSVSA) au recoltat două probe.


Carnea provine de la un producător de carne de mici din Târnăveni si a ajuns intr-o rețea de magazine cu distributie națională!


Directorul DSVSA Mureş, dr. Kincses Sandor, a declarat, vineri, corespondentului MEDIAFAX, că o unitate de procesare a fabricat o cantitate de peste 1.500 de kilograme de carne pentru mici, produs care a fost apoi pus pe piaţă printr-o reţea de magazine.


La analize, a reieşit contaminarea cu salmonella.


Unitatea respectivă a trimis la un laborator privat din Bucureşti probe. La analize, s-a descoperit la 2 din 5 eşantioane bacteria salmonella. Imediat, am fost notificaţi, au fost notificaţi şi distribuitorul şi reţeaua de magazine. La raft s-au mai găsit doar 20 de kilograme. Lotul respectiv nu mai era pe stoc. Carnea respectivă avea joi termen limită de consum“, a declarat Kincses Sandor.


Acesta a precizat că până acum nu a fost semnalat niciun caz de îmbolnăvire.


Totodată, a fost descoperită cantitatea de 1.200 de kilograme de materie primă, care dacă este contaminată va fi distrusă, mai relatează Mediafax.

viamso feb2019

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Renunță
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator