fbpx

pmp 1300x300

Scrie un comentariu

protest magistrati

Magistraţi clujeni au ieșit din nou, vineri, în stradă pentru a protesta împotriva OUG 7 pe Justiţie.

 

"Magistrații, procurori și judecători deopotrivă, vor ieși din nou să protesteze vineri, 8 martie, de la ora 12.00, în fața Curții de Apel Cluj. Dorim să le arătam sprijinul nostru, așa că ne luăm pauza de la lucru/școală mai repede și mergem împreună să fim alaturi de ei pentru cele 30 de minute. Justiția pedepsește corupția! Nu invers", anunța într-un mesaj postat pe Facebook de Umbrela Anticorupţie.

În semn de solidaritate și Judecătoria Turda și-a suspendat activitatea timp de o oră în fiecare zi în intervalul 4-8 martie.

Judecătorii Judecătoriei Turda, fără a nega competența constituțională a Guvernului de a adopta ordonanțe de urgență, nemulțumiți de procedura derulată în adoptarea acestei ordonanțe și de lipsa unei justificări pertinente a urgenței modificărilor legilor justiției, fără consultarea prealabilă, efectivă și în termen rezonabil a Corpului de Magistrați prin intermediul procedurii de avizare a actelor normative de la nivelul Consiliului Superior al Magistraturii, au hotărât cu majoritate de voturi continuarea protestului în forma suspendării activității pe durata unei ore, în intervalul 10-11, începând cu data de 4 martie 2019 până la data de 8 martie 2019 inclusiv, precum și purtarea unei banderole albe” informa conducerea Biroului de Informare și Relații Publice, prin Judecător Ofelia Diana Cristea, Președintele Judecătoriei Turda, la debutul acțiunii de protest.

viamso feb2019

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Renunță
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator