fbpx

pmp 1300x300

Scrie un comentariu

avram gal summit

Numărătoarea inversă a început. Fiecare oră, minut și secundă aduc mai aproape cel mai mare summit creștin din Europa, care se va desfășura la Cluj. Am putut să simțim și să vedem la fiecare pas cum Dumnezeu ne-a ajutat, cum a deschis ușă după ușă, cum a adus oamenii potriviți în echipă, cum ne-a dat putere și determinare, cum a ascultat rugăciunile noastre. Sunt convins că Dumnezeu vrea să dea un semnal de alarmă pentru Europa, iar semnalul acesta va începe să răsune de la Cluj.

 

Cu ajutorul lui Dumnezeu, oamenii au puterea să schimbe orice, într-o clipa. Resursele de care avem nevoie ca să ne transformăm visele în realitate, sunt în noi și așteaptă cu nerăbdare ziua în care ne vom trezi și ne vom cere drepturile. Pentru noi a venit acea zi și ea este 15.03.2019. Visurile noastre, ale creștinilor, de a crea o lume a valorilor, vor face primul pas spre materializare. Timp de trei zile vom învăța că nu există o altă cale spre succes decât acțiunea masivă. Vom învăța că dacă nu ne schimbăm nu creștem, iar dacă nu creștem nu ne putem desăvârși; mai mult, vom învăța că schimbarea trebuie să fie durabilă și definitivă.

Nu trebuie să vezi toată scara, fă doar primul pas. Ca organizator al Summitului valorilor creștine, vă mărturisesc că eu așa am făcut. Am știut unde trebuie să ajung, dar nu am văzut nici pe departe toată scara. Am făcut primul pas, am urcat prima treaptă, iar apoi Dumnezeu mi-a descoperit-o pe a doua și tot așa. Iată-ne ajunși acum sus, iată cum visul nostru de a schimba Europa, pornind de la Cluj, a fost binecuvântat de Dumnezeu și e pe cale să devină o realitate evidentă. Iată cum valorile noastre se vor face auzite. Iată cum creștinii își vor înțelege pe deplin rolul în lume, iată cum planul Lui Dumnezeu pentru noi ajunge la desăvârșire.

Vă las un gând la care să meditați: “Cea mai mare descoperire a oricărei generaţii este aceea că o fiinţă umană îşi poate schimba viaţa prin schimbarea propriei atitudini.”

Dragi creștini, schimbați-vă atitudinea și lumea se va schimba!

viamso feb2019

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Renunță
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator