fbpx
Icon Scrie un comentariu

razvan cuc

Ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc, şi directorul Companiei Naționale de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR), Narcis Neaga, au vizitat, miercuri, şantierele loturilor Iernut – Cheţani şi Cheţani - Câmpia Turzii ale Autostrăzii Transilvania (A3).


Ministrul a apreciat că stadiul fizic al lucrărilor este acceptabil: "Am efectuat o vizită pe cele două loturi de autostradă, am făcut o scurtă evaluare. Am văzut că s-a lucrat la structuri şi pe parcursul lunilor ianuarie şi februarie, ceea ce este un lucru îmbucurător, fiindcă se recuperează anumite decalaje care existau la aceste loturi.


Progresul fizic este unul acceptabil, aş spune, pe lotul Iernut - Cheţani, pe tronsonul Cheţani - Câmpia Turzii am spus constructorului că aş vrea să văd, de fapt trebuie să văd, de săptămâna viitoare, o mobilizare mult mai mare.


Asta nu înseamnă că celălalt lot este exclus sau că a fost o mobilizare mult mai exemplară. Pot să spun că ghinionul lui e că voi sta pe şantiere în permanenţă, aşa că ne vom întâlni destul des. Săptămânal voi vedea exact cum evoluează lucrările", a declarat Răzvan Cuc, citat de Agerpres.ro.

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Jcm Avatar
Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator